Miért akartok gyereket?
Több kérdésben is olvasgattam hogy ki mennyire szeretne gyereket, mikor akar gyereket stb.. és felötlött bennem egy kérdés: ti Miért akartok gyereket?
( olyanok is írhatnak akiknek már lett ) nagyon kíváncsi vagyok.
Köszi a további válaszokat is! Sok sikert kívánok nektek.
Számomra talán a terhesség (kb két éve volt) volt az eddigi legnagyobb traumám ezzel kapcsolatban. Egyszerűen szinte sokkot kaptam mikor kiderült hogy pozitív a teszt, fogalmam sem volt mihez tudnék a lehető leghamarabb kezdeni a helyzettel.. szörnyen megijedtem, rettegtek napokig hogy nem fogom tudni elvetetni😪
Őszintén, én úgy éreztem h gyerekekkel lenne teljes az életem és innentől nem matekoltam túl a dolgot, férjhez mentem, gyerekeink lettek és igen szétmentünk, ő ment el tőlünk, de akkor is úgy éreztem h tök jó h ők itt vannak és egészségesek, a bakancslistám ezen része pipa
ha szeretnék szexpartnert, azt találok, ha párkapcsolatot szeretnék, meglátjuk h mennyire lesz nehéz.
2évig voltam szingli. Más is van így, akár gyerek nélkül is.
Anyagilag sosem terveztem h minden gyerek alá házat teszek, egyetemre lesz lehetőségük, én is ezt kaptam a szüleimtől. Nem voltal millióimk a bankban, de stabil munkahelyünk volt, jó fizetéssel és havonta félre is tudtunk tenni. Válás után össze kellett húzni a nadrágszíjat de amint újra munkába álltam, normális keresetem lett.
Szóval én úgy tapasztalom h az élet elrendezi azokat amit #6os hozzászólásodban írtál. Az meg h milyen a személyisége, igen lutri, de a te véred, sokszor még a rossz tulajdonságokkal is elnézőbb az ember emiatt. A morgós középső gyerekemben pl imádott nagymamámat látom olyankor.
#25! Bocsi,nem neked akartam, hanem a Kérdező, #16-os hozzászólására, amelyben azt írta, hogy neki hihetetlen, hogy valaki magáért az érzésért akar, mert hát az az "érzés" alapvetően bennünk van. Az a természetes. A többi körítés csak utána jön, ha jön, hogy miért, de ez már eredendően megvan, ösztön, nem egy csoda.
Csak ő is rád reagált és összezavart a számokkal 😂Bocsi még 1x.
Inkább az a nevetséges, hogy tök normálisan válaszol egy kérdésre, és egyből azt kell visszakérdezni, hogy “na, és majd ha szétmentek mi lesz?”.
Valóban sok válás van, de nem törvényszerű, és nem így kell alapból hozzáállni, hogy biztos nem maradnak együtt, főleg vadidegenként, nem ismerve semmi körülményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!