Miért akartok gyereket?
Több kérdésben is olvasgattam hogy ki mennyire szeretne gyereket, mikor akar gyereket stb.. és felötlött bennem egy kérdés: ti Miért akartok gyereket?
( olyanok is írhatnak akiknek már lett ) nagyon kíváncsi vagyok.
Én altalában csak szeretetből szerelemből.
Csak körülmenyek nem jók hozzá soha.
De olyan örömerzés az amikor szeretsz vkit es Tőle egy baba, kisgyerek.
Csak a többi az már nem öröm. Nem kis költség, nem kis energia, nem kis elhivatottság, nehéz időszakok is, a férjek meg amolyan lelépősek manapság, egyedüli anyaság, karriertörés etc ezek meg úgy nem hianyoznának.
Ez is egy ismétlődő kérdés. Szerintem ugyanolyan tapintatlan, mint megkérdezni, miért nincs.
N
Miért lennék tapintatlan? Részemről az is oké ha valaki akar, és az is ha nem.
Én nem szeretnek, és nem ertem hogy azok az emberek akik mindenképp akarnak, ok miért akarnak 🙂
Én 3 fő ok miatt nem szeretnek:
- nem hiszem hogy lenne elég anyagi stabilitás a mostani világban ahhoz hogy 20 évre előre azt tudjam mondani hogy mindent megadok neki
- nem biztos hogy olyan gyereket “kapok” aki tetszeni fog, és akivel jól ki tudok jönni, akivel jól érzem magamat
- a gyerek dolog visszafordíthatatlan. Ha osszeveszunk a párommal, a gyerek meg már ott lesz, sajnos azt nem lehet visszacsinálni, utána meg már elég csökkent eséllyel indulok más férfiaknál egy korábbi gyerekkel 🙂
Én sem akartam, és most is utálom, ha megkérdezik, miért nem. Gondolom, ugyanilyen érzés lehet, ha valakitől azt kérdezik, miért akar. Én sem értem, miért vannak annyira oda a gyerekért, de eszembe nem jutna megkérdezni, miért. Ez személyes ügy.
N
Sziasztok!
Én babát várok, mindig is szerettem volna gyermeket. Elérkezett az idő az életemben,hogy olyan társat találtam, akinél jobbat nem is találhatnék. 5 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok, mind a ketten a huszas éveink közepén. Harmóniában élünk, ezért is mertük bevállalni. Van saját ház, stabil munkahely.
(Nem vagyunk tehetősek, de mindent meg fogunk tennit a boldogságáért, nem minden pénz kérdése, igaz, jó ha van, de én személy szerint úgy gondolom egy gyermek nevelésében vannak fontosabb dolgok is a pénznel)
Úgy gondolom, hogy mindig vannak nehézségek egy gyermek nevelését illetően, amit az adott korokban meg kell oldani.
Engem nem zaklatott fel a kérdés, inkább elgondolkoztatott ami szerintem nem rossz dolog.
Lehet, hogy nyálasan hangzik, de számomra a kiteljesedést jelenti, a szerelmünk gyümölcsét. Szeretnénk neki olyan érzelmi stabilitást, biztonságot, végtelen szeretetet, nyugalmat biztosítani, ami így leírva alapnak tűnhet, de szerintem sokan nem így nőttünk fel...
Szeretnénk boldognak látni,neki adni magunkból a legjobbat...
Várjuk ezt az időszakot, mert ezt is közösen fogjuk megélni a férjemmel. Ahogy Ő megszületik, mi belőlünk szülők válnak. Izgalmas lesz, és várjuk, hogy együtt meneteljünk továbbra is. Bármi megpróbáltatás ér minket, tudjuk, hogy együtt vagyunk és megoldjuk.
Ezek a gondolatok jutottak eszembe.
Ez szuper, nagyon koszi a választ:) és te mit gondolsz, mi lesz azután ha szétmentek a ferjeddel? Akkor is örülni fogsz hogy lett gyereked vagy inkább banod majd?
Egyébként én már teherbe estem “véletlen” egyszer, de elvetettem🙂
Miért mennénk szét a férjemmel? Nem értem a kérdésed. Nyilván nem ismersz engem, így nem tudhatod, de nem terveztem volna vele, ha felmerülne bennem a gyanú is, hogy szét mehetnénk.
Együtt terveztünk a legeleje óta komolyan,mindent meg terveztünk. Harmónikus kapcsolat az az, hogy minden klappol, és mi nem fekszünk úgx le aludni, hogyha probléma van, nem beszéljük meg.
Tehát a felvetés nonszensz, de válaszolok.
Anyukám elvált 2 éves koromban apukáptól amit nagyon megszenvedtem. Még is felnevelt, nem is akár hogyan...
Tehát a kérdésedre a válasz, nem bánnám meg azt a kis életet,akkor egyedül küzdenék.
Kicsit úgy érzem, a hited elveszítetted egy tiszta kapcsolat iránt, a férfiak iránt. Nem mindegyik fog úgy megbántani, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!