Miért akartok gyereket?
Több kérdésben is olvasgattam hogy ki mennyire szeretne gyereket, mikor akar gyereket stb.. és felötlött bennem egy kérdés: ti Miért akartok gyereket?
( olyanok is írhatnak akiknek már lett ) nagyon kíváncsi vagyok.
Miért mennének szét? Persze, sokab vannak akik elválnak, de nem törvényszerű.
Miért kell feltenni egy ilyen provokatív kérdést, amiből világosan látszik, hogy valamiféle komplexusod van, és amiatt gondolod úgy, hogy minden férfi gyökér?
Sajnálom, de emiatt az utolsó válaszod után ez a benyomásom.
Minden második kapcsolat idő előtt vegeter, ezért. Nem komplexusom van, ez egy szimpla statisztikai adat.
Nem gyökér minden férfi! Van párom is, aki abszolút nem a gyökér kategóriába sorolható, hanem egy értelmes, intelligens férfi.
Szia! Erőszakos családban nőttem fel, apukám verte anyukámat, sokszor menekülnünk kellett előle. Később anyukám minket vert. Egész gyerekkoromban azt láttam, hogy mindenre az erőszak a megoldás. Ezt mára elfogadtam, megtörtént és kész. Mindig egy nyugodt, kedves családról álmodtam, ezért szeretnék gyereket, hogy megtapasztalhassam milyen egy családban élni, amiről mindig álmodtam :)
24/N
#15! Bármilyen hihetetlen is, ezt egyszer egy pszichológus elmagyarázta. Minden nő anyai ösztönnel születik. Az az alaphelyzet. Innentől nem az a nem normális, hogy egy nő akar. El lehet azt is fogadni persze, ha észérvekkel, vagy bármi miatt úgy dönt, hogy nem szül, de az mindig valami sérülés eredménye. Ez olyan, hogy aszexuálisok is léteznek, semmi baj nincs azzal, de attól még nem az a normális, hogy valakiből hiányzik a szexuális ösztön. Egészséges emberben van. Egészséges nőben anyai ösztön is van.
Én például mindig is akartam, és nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Egyszerűen úgy lenne teljes az életem és amíg nincs, nem érzem "egész" embernek magam.
Nem tudok rá értelmes választ adni. Mindig is tudtam, hogy szeretnék, amikor nagynéni lettem, ez megerősített benne. Igaz, nagy szerencsénk van a családommal és a férjem családjával is. Segítenek, támogatnak és összességében jó példát is mutattak nekünk kisebb korunkban.
19-es: Kívánom, hogy teljesüljön ez az álmod! Ha elfogadtad és sikerült a múltat részben feldolgoznod, az már egy nagy lépés efelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!