Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Fiatalok, akik akartok még...

Fiatalok, akik akartok még gyereket, nem féltek, hogy a covid oltás ne adj Isten hosszútávon meddőséget okoz?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hetes babám, akit még szoptatok. Szeretnék majd neki pár év múlva kistesót, de mi van, ha a covid oltásnak esetleg ilyen mellékhatása is lesz a szervezetre? Ugye ezt még nem lehet tudni, és eléggé aggaszt a dolog

2021. ápr. 23. 13:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem félek ilyesmitôl
2021. ápr. 23. 13:46
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Én se
2021. ápr. 23. 13:49
 3/24 anonim ***** válasza:
79%
Inkább egyke legyen, mint árva.
2021. ápr. 23. 13:50
 4/24 anonim ***** válasza:
69%
Attól nem félsz, hogy hosszútávon a covid mit okoz? Nem mindenki ússza meg egy hét lázzal és kohogessel / a fiatalok közül sem/. Kórházban dolgozom, tudom, miről beszélek.
2021. ápr. 23. 13:54
 5/24 anonim ***** válasza:
65%
Nem félek tőle, mert nem Gödényéknek hiszek, illetve, mert én is azt gondolom, hogy inkább ne legyen tesója, mint anyja (vagy apja).
 6/24 anonim ***** válasza:
71%
A vírustól jobban félek mint az oltástól.
 7/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem félek ilyesmitől. A vírusnál sem tudhatod, hogy hosszú távon mit okoz.
2021. ápr. 23. 13:56
 8/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem félek. Nem csak azért, mert a korábbi válaszolókhoz hasonlóan a vírust komolyabb gondnak tartom, hanem azért is, mert egy vakcinának mégis milyen (ilyen jellegű, tartós) mellékhatása lehetne? Úgy őszintén, tudsz bármilyen olyan oltásról, aminek hosszú távú mellékhatásai vannak? Akármelyikre gondolsz. Az új technológia meg ezt a félelmet nem alapozza meg, mert ez még a covid vírust sem tartalmazza, szóval még csak azt se mondhatod, hogy ettől kapod el, mint egy hagyományos influenza oltás esetében pl. Szóvalööö... Mégis mitől kéne félnem?
2021. ápr. 23. 14:00
 9/24 anonim ***** válasza:
68%
Kérdésem: minden oltásnak 100%ig utánaolvasol, amit a gyermeked megkap? Tudod, mi van benne? Valószínűleg mindnek lehet mellékhatása, mint az aspirinnek is.
2021. ápr. 23. 14:10
 10/24 anonim ***** válasza:
58%
Nem félek ettől, az előttem hozzászólók válaszain túl azért sem, mert van már rá példa, hogy oltás után teherbe estek.
2021. ápr. 23. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!