Fiatalok, akik akartok még gyereket, nem féltek, hogy a covid oltás ne adj Isten hosszútávon meddőséget okoz?
Figyelt kérdés
Van egy 9 hetes babám, akit még szoptatok. Szeretnék majd neki pár év múlva kistesót, de mi van, ha a covid oltásnak esetleg ilyen mellékhatása is lesz a szervezetre? Ugye ezt még nem lehet tudni, és eléggé aggaszt a dolog2021. ápr. 23. 13:45
11/24 anonim válasza:
Azért a vakcinákkal, a mögöttük lévő tudománnyal nem tegnap kezdtek foglalkozni.. teljesen mindegy, hogy épp a covid, influenza, rota, akármi ellen van. Nem okoznak meddőséget és chipeket sem ültetnek belénk.
12/24 anonim válasza:
Nem félek. Mégis miért félnék? Mégis milyen vakcina okozott eddig meddőséget?
És ha a vakcina meddőséget okozna, amiben még csak az egész vírus sincs benne, akkor a covid hogyhogy nem? Hagyjuk már a baromságot.
13/24 anonim válasza:
Ha egy egyszerű oltással meddőséget lehetne okozni, akkor nem kellene nők millióinak évente kés alá feküdni, hogy sterilizálják őket, ha nem akarnak, vagy nem akarnak több gyereket.
14/24 anonim válasza:
Én négy hónapja vagyok túl a covidon, megszenvedtem. Szaglásom meg nem tért vissza, erőnlétem semmi. Akartunk babát, de igy most nem merünk belevágni. Ha jobb helyzetben lesz az eü, elmegyek egy alapos kivizsgálásra.
Ha választhattam volna ezerszer inkább az oltast választottam volna:(
15/24 anonim válasza:
Van egy gyerekem, aki anno simán összejött és szeretnénk neki tesót, évek óta nem jön össze. Pedig akkor még nem volt se covid, se oltás. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy majd le lehet- és nyilván le is fogják írni a vakcinának, ha esetleg valakinél meddőség lép fel, pedig ez nem ilyen egyszerű...
16/24 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a meddoseget az oltás számlájára írjak, az kell, hogy statisztikailag szignifikánsan több nő legyen meddő az oltottak közt, mint a nem betoltott átlag női populációban.
18/24 anonim válasza:
ez nem igaz, olvass utána, de nem a gagyis álhírterjesztős bohócoktól a facebookon. Ha értelmes emberektől tájékozódnál, nem írnál ki ide ilyen hülyeséget.
20/24 anonim válasza:
Mindenki azzal jön, hogy gyorsan dobták össze az oltást, biztos nem jó.
De a helyzet az, hogy a sars korábbi törzsére már elkezdek oltást kidolgozni, úgyhogy volt egy elég jó alap.
Különben nem. Én terhesen vettem fel, és a magzat szépen fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!