Mennyi idősen éreztétek, hogy gyereket akartok?
24 éves vagyok. Régebben mindig úgy gondoltam, hogy persze, hogy lesznek gyerekeim, szeretem őket, stb.
De most, 24 évesen, egyáltalán nem vágyom erre, el se tudom képzelni.
Nektek hány évesen jött az, hogy igen, gyereket szeretnétek?
22. Neki is fogtunk, de hál isten nem sikerült. Szakítás lett a vége megcsalás miatt.
24voltam mire új párom lett, 26 mire meglett az első gyerekünk. Addigra lettek meg a feltételek, és éreztük úgy a kapcsolatunkat.
Azóta van egy 2.gyerek is.
Most 30 leszek és úgy érzem, nekem ez után nem férne bele egy szülés. Így a 3.gyerek gondolatáról is lemondtunk.
Én 20-30 között nagyon szerettem volna.
Most 31 évesen már kevésbé, kezdenek kialakulni azon szokásaim, amit nem szívesen áldoznék fel egy gyermek miatt, pedig fel kéne.
Tulajdonképpen mindig akartam, de olyan 23-24 éves korom körül ütött be igazán, hogy szeretnék már tényleg gyereket. De felelősségteljesen beláttam, hogy nagyon nem olyanok az anyagi körülményeink, ezért végül 29 voltam, mire megszületett az első gyerekünk.
Most azt mondom, örülök, hogy kivártuk a jobb anyagiakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!