Voltatok már úgy, hogy terhesség alatt döbbentetek rá, hogy nem is akartok másik gyereket a már meglévő mellé?
4. vagyok
Így már értem! :) Mint írtam, bennem úgy is felmerültek kételyek, hogy teljesen tudatosan és akkor jött a tesó, mikor megbeszéltük. A nagyobbik gyermekünket rajongásig imádtuk/imádjuk, el sem tudtam képzelni, hogy lehet még valakit ennyire szeretni. De az is eszembe jutott időnként, hogy talán neki fog kevesebb jutni, ha jön a tesó, mert nem lesz annyi figyelem. Addig körülötte forgott a világ szinte, bármikor, bármit meg tudtunk beszélni, megnézni, nem kellett senkihez igazodni. Aztán mikor megszületett a kicsi, szépen lassan azt vettem észre, hogy őt is ugyanúgy imádom. Mikor szépen eljátszanak, szeretgetik egymást, tudom, hogy jól döntöttünk. Persze vannak pillanatok, amikor egy gyerek is soknak tűnik. Szóval nyugi, nem lesz semmi baj, majd meglátod, el fognak múlni a rossz érzéseid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!