Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a mai mesékben már előförül, olyan, hogy két azonos nemű ember egymásba szerelmes? (Több lennt)

Figyelt kérdés
Ma olvastam, hogy a Peppa Malac rajzfimben az egyik új szereplőnek 2 anyja van, meg már másik mesékben is benne van, hogy 2 azonos nemű karakter egymáshoz vonzódik. Szerintem ezt nem kéne közvetíteni a fiatalabb gyerekekhez, akik ezeket a meséket nézik. Ha nekem egyszer gyerekem lesz nem szeretném, ha ezt látná mesékben.

#mese #peppamalac
2022. szept. 7. 17:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

9-es válaszra, én nem várom el egyik gyerekemtől sem, hogy unokát csináljon. Örülni fogok ugyan neki nagyon, ha majd egyszer így lesz, de kérni csak azt kérem tőle, hogy úgy éljen, ahogy az őt boldoggá teszi.

A szexuális nevelés meg ha kimarad, akkor a 8-9 éves, adott esetben már menstruáló gyerek honnan fogja tudni, hogy miért folyik belőle vér? Vagy a kisfiú honnan fogja tudni, hogy mi az a magömlés? Már óvodáskorban el lehet kezdeni korának megfelelően nagyon leegyszerűsítve a szaporodás bemutatását, és egyre több infó mehet hozzá. Kitől akarod, hogy ezeket megtudja, az osztálytársaitól, akiknek általában hiányos a tudásuk? Vagy szerinted mikor kellene erről elkezdeni beszélni? 15 éves korában, mikor már marha kínos lesz?

2022. szept. 8. 12:19
 52/61 anonim ***** válasza:
1%

51!

A hetero szexuális nevelés az folyamatos nálunk. Mindig életkor szerint,ha kérdez,válaszolok. Szóval időben fog tudni mindent erről.

De homoszexuális dolgokról pl én nem vagyok hajlandó beszélni a 6 éves lányomnak.

Mondhat nekem bárki bármit.

2022. szept. 8. 13:26
 53/61 anonim ***** válasza:
84%
52, ezt a Kérdezőnek írtam a 9-es válaszra :)
2022. szept. 8. 13:30
 54/61 anonim ***** válasza:
91%
52, akkor majd beszél róla neki más. Biztos sokkal jobb lesz egy idegentől hallani ilyesmit.
2022. szept. 8. 16:02
 55/61 anonim ***** válasza:
85%
52# Jól van, nem is kell, úgyis csak hülyeséget mondanàl. Szerencsére lassan mindenhol találkozni fog vele.
2022. szept. 8. 17:55
 56/61 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére??? Jézusom....
2022. szept. 8. 17:58
 57/61 anonim ***** válasza:
91%
56# Igen, jól olvastad..Szerencsére. Nem baj,(sőt) ha egy kisgyerek látja, hogy igen két anyukával és két apukával is élhet boldogan az ember. Mert nincs ebben semmi rossz. És talán majd ha kamasz lesz nem lesz öngyilkos, azért mert meleg.. Hanem fel meri vállalni!!
2022. szept. 8. 21:59
 58/61 anonim ***** válasza:
87%
Idővel rendben lesznek majd ezek a mesék. Nekem most sincs velük bajom, csak még olyan didaktikusak, hogy inkabb megmosolyogtató. Majd 5-10 év múlva már jobbak lesznek.
2022. szept. 10. 00:27
 59/61 anonim ***** válasza:
12%

57!

Úgy csinálsz,mintha olyan gyakori lenne, hogy valaki homokos. Pedig nagyon nem az. A társadalom elenyésző hányada.

2022. szept. 10. 01:08
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
A társadalom kb 10%-át érintiérinti. Szerintem az nem elenyésző. A biszexuálisok ennél lényegesen többen vannak.
2022. szept. 10. 13:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!