Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a mai mesékben már előförül, olyan, hogy két azonos nemű ember egymásba szerelmes? (Több lennt)

Figyelt kérdés
Ma olvastam, hogy a Peppa Malac rajzfimben az egyik új szereplőnek 2 anyja van, meg már másik mesékben is benne van, hogy 2 azonos nemű karakter egymáshoz vonzódik. Szerintem ezt nem kéne közvetíteni a fiatalabb gyerekekhez, akik ezeket a meséket nézik. Ha nekem egyszer gyerekem lesz nem szeretném, ha ezt látná mesékben.

#mese #peppamalac
2022. szept. 7. 17:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
88%

Hetero szülőpár gyereke most vállalta fel a melegségét, és kora alapján nem nézett ilyen meséket (mert nem voltak), na most akkor mi van?

Én nagynéniként megoldottam:

Két ember, szeretik egymást.

Az első osztályban a mi az a k@rva, mert az egyik fiú a másiknak azt mondta, hogy k@rva anyád, de azt nem tudta megmondani, hogy mi az - nagyobb kihívás volt, de továbbmentünk a miért nem szabad ilyeneket mondani vonalon.

Egyébként a Meseország nekem is meg van, és bár van amit nem tudok felnőtt fejjel értelmezni -pl hogy a szegény kislány a bál után miért olyan boldog, hogy a részegen fetrengő apukája is hallja a mesét, amit a mennyben lévő anyukájának mond-, de nem kezdtem el vonzódni a saját nememhez.

2022. szept. 7. 17:34
 12/61 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdekel a téma, és azt sem értem mit kell ezen magyarázkodni. A felnőttek bonyolítják túl. A gyereknek tök mindegy, hogy ki kit szeret.
2022. szept. 7. 17:35
 13/61 anonim ***** válasza:
91%

#9 Nekem ne "csináljon unokát" senki.

A legtöbbször alapból abból van a feszkó, hogy nem a nagyszülőknek kell szülni, és nem kell megsértődni azon, ha a nagyszülő nem tud/nem akar vigyázni a gyerekre.

2022. szept. 7. 17:35
 14/61 anonim ***** válasza:
13%

"Az ilyenek nem világosítják fel a gyereket, tabusítják a szexuális témát (a heterókét is!), mert egyszerűen nem képesek az élet dolgairól az adott gyerek érettségi szintjén kommunikálni."

Miért kellene bármiféle szexuális témáról kommunikálni egy óvodás, kisiskolás esetében?

2022. szept. 7. 17:37
 15/61 A kérdező kommentje:
A nagyszülők elszokták várni, hogy az unokájuk csináljanak gyereket, nálunk legalább is a nagyszülők elvárják nálunk.
2022. szept. 7. 17:39
 16/61 anonim ***** válasza:
87%

Kisiskolásnál már mondjuk simán előfordul, hogy ő maga megkérdez ezt-azt. Te mit csinálsz akkor? Nagyon el lehetsz tájolva, ha azt hiszed, a felsős általános iskolást kell csak felvilágosítani. Ha te akkor kezded, már rég informálódott máshonnan, csak mondom.

2022. szept. 7. 17:41
 17/61 anonim ***** válasza:
90%
14-es, hogy 16 évesen ne úgy állítson egy nap haza, hogy terhes/teherbeejtett valakit, pedig csak 1 percre tette be és utána tusoltak és még zokni is volt rajtuk, arról nem is beszélve, hogy a mars és a vénusz éppen együttállásban volt.
2022. szept. 7. 17:41
 18/61 anonim ***** válasza:
87%

#14 Mondjuk hogy ne évekkel később döbbenjen rá, hogy nahát őt a szomszéd bácsi/nagypapa/apuka/anyuka vadiúj szeretője molesztálta?

Hogy hiába a "mi titkunk", vagy "ha elmondod....!" merjen, tudjon segítséget kérni?

Hogy ha az anya hallgat, és szemet huny, attól neki még nem kell tűrnie, és megvárnia amíg teherbe esik?

2022. szept. 7. 17:42
 19/61 anonim ***** válasza:
11%

Tehát ti 4-6 éves kisiskolásokkal akartok szexuális témákról beszélgetni.

És EZÉRT aberrált a sok homokos és támogatóik. Nincs több kérdésem.

Mindent megteszek, hogy szűrjem a gyerekeim az ocsmányságaitoktól.

2022. szept. 7. 17:44
 20/61 anonim ***** válasza:
89%

Beleneveled a saját homofóiádat. Érdekes, az én szüleimet nem zavarták a melegek, engem sem zavar, sem az életben, sem a filmekben, és a gyerekemet sem. Természetes neki, mert nem vált ki belőlünk sem különösebb reakciót. Arra neveljük, hogy vannak rossz és jó emberek, függetlenül attól, hogy valaki fekete, fehér, hetero, vagy meleg.

Az meg pláne röhejes, hogy sok szülő sörrel a kezében, cigivel a szájában magyarázza, hogy mennyire káros a gyerekekre, hogy a peppamalacban leszbikusok vannak.

2022. szept. 7. 17:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!