Mi a véleményetek arról, hogy a mai mesékben már előförül, olyan, hogy két azonos nemű ember egymásba szerelmes? (Több lennt)
A mesék tele vannak szexuális töltettel, mint ahogy a népdalok is.
Nem is beszélve a rengeteg gyilkosságról, gyerek-elhgyásról, megöletésről, farkasok, rémek stb. említésével.
Csak azért, mert ez újabb dolog, titkoljuk, tagadjuk az ilyen-olyan szerelmi életet bennük, ami másképpen ugyan, de mindegyikben benne volt?
Két anyuka sem rosszabb, mint Hófehérke mostohája vagy Piroska farkasa (na ugye? Itt sem ártatlan a mese!), vagy akár Babszem Jankó szülei.
Hogy a kékszakállú feleséggyilkosról ne is beszéljek.
Ez természetes, ezt jobb hallania egy gyereknek?
Talán nem, de ez mindig így volt, ma is csak a tartalom változik néha.
A kicsiknek mindegy.
Jajj én gyermekkoromban a Micimackó szinkron hangjait nem tudtam hova tenni. Akit fiúnak gondoltam annak női hangja volt akit lánynak annak férfi, teljes káosz volt.
A gyerekeket tényleg érdemes kisiskolásan már egy-két dologra felkészíteni.
Én azért voltam piszkálás tárgya mert nem értettem hogy mi az ha valaki a középső ujját mutatja. Aztán megmondták, hogy az jelenti "kapd be!", amit meg végképp nem értettem, hogy mi a csúnya vagy mi a sértő rajta.
Egyáltalán semmi ilyet nem mutatok az óvodás gyerekemnek. És ha megtudnám,hogy bárki ilyet mutat neki,irtó pipa lennék. Férjem szintúgy.
Nehogy már egy óvodás gyerek a homokosokkal meg a leszbikkel foglalkozzon...
Aki ezt kitalálta,az gyagyás.
Nekem vannak meleg ismerőseim. Férfi is, nő is, transz is. Normális, kedves emberek.
De egy 6 évesnek erről NEM fogok beszélni. Ennyi a véleményem.
34! De miért kellene visszahozni? Mért kell, hogy mindenkinek pozitív véleménye legyen?
Nem szerethet mindenki mindent. Az emberek különbözőek. Nem lehet őket egységesíteni.
Én sem szeretek sok mindenkit. Jogom van hozzá, amíg magamban tartom a véleményem.
Ugyanígy a gyereknek is joga lesz hozzá,hogy valakit szeressen,vakakit meg nem.
Mikor voltál gyerek??? 🤣🤣 A Tom&Jerry rendkívül informatív lehetett 🤣🤣
Illetve tök kedves mese a Hófehérke ahol a mostohaanyja el akarja tenni láb alól a mostohalànyàt, vagy a amikor a farkas megeszi a kis kecskegidàkat, vagy amikor a Jancsi és Juliskàt otthagyjàk az erdőben és nem ez a legrosszabb ami történik velük🤔🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!