Ha a szüleiddel laknál megtartanád a gyereket?
Figyelt kérdés
Az én esetemben anyukámmal és báttyámmal lakok. 23 éves vagyok, az anyagiakkal nem lenne baj de félek hogy egyedülállóként hogy boldogulok majd. A gyerek apja megmondta,hogy fizeti az ő részét a gyerektartást stb.tehát anyagilag segítene de testileg nem lenne jelen a gyereknevelésbe . Nem tudom mit tegyek, első terhességem, nagyon nem szeretnék abortuszra menni.2022. szept. 6. 11:02
1/25 anonim válasza:
Ha a családom támogatnaakkor igen!
2/25 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy a gyerek apja még annyit mondott,hogy ha akarom vetessem el nyugodtan,az én döntésem ha meg nem akkor csak anyagilag fog segíteni meg gondolnom néha ránéz,ennyi
2022. szept. 6. 11:10
3/25 anonim válasza:
Nem tartanám meg, ha a férfi ennyire nem partner, és ilyen fiatal vagyok. Esetleg ha már 30 körül lennél, akkor igen.
Nézd olyan szemmel, hogy a következő 2-3 évedben nem tudsz karriert építeni, egy új kapcsolatot kialakítani gyerekkel pedig tudjuk, milyen nehéz.
Ráérsz még normális párt találni, akivel lehet gyereket vállalni.
Arról nem beszélve, hogy minden gyerekben van tudat alatt vagy tudatosan egy törés, ha valamelyik szülője lemond róla.
Szóval szerintem ne tartsd meg.
34N
5/25 A kérdező kommentje:
Anyukám mindenféleképpen segítene és elfogadná bárhogy döntök. A bátyámmal viszont biztos hogy nagy veszekedések lennének de ő már 27 éves és nincs beleszólása az életembe úgy érzem
2022. szept. 6. 11:16
6/25 anonim válasza:
ha akarnék gyereket, igen. ha nem akarnék, akkor tökmindegy, milyen körülményeim lennének...
7/25 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ..Én is apa nélkül nőttem fel, anyukámat még a család se igazán támogatta, mégis sokkal több szeretetben, nevelésben volt részem mint néha 1-2 "anya-apa együtt van"családnál.. Attól függ te mit szeretnél. Ha úgy érzed te készen állnál rá, és nem fogod megbánni karrier vagy bármi miatt, és a családod is melletted állna, ráadásul anyagilag sem szenvednétek hiányt, akkor szerintem működhet. De ha benned van hogy még élnél, építenéd az életed (Bár gyerek után sem lehetetlen, csak jóval nehezebb) akkor lehet hogy a család nevelné helyetted, és hogy az apa így áll hozzá, rád 100%ban szüksége lenne.
8/25 anonim válasza:
Valószínűleg igen.
De azt nem szeretném, hogy 20 év múlva ezen az oldalon kössön ki olyan kérdésekkel, hogy "miért sz*rt le az apám?".
9/25 anonim válasza:
Ha egyedül nem tudnám megoldani a gyerek ellátását, akkor nem tartanám meg. Nem szülnék mások nyakára.
10/25 A kérdező kommentje:
2 éve dolgozok,érettségim van és 2 szakmám, nyelvvizsgám, jogosítványom. Ha megszületik utána minél hamarabb szeretnék visszamenni dolgozni. Tudom, hogy nem a legjobb helyzet ez senkinek és nem is szeretnék más nyakára szülni de láttam egyik barátnőmnek milyen depressziója lett abortusz után és ezt semmiféleképpen se akarom, viszont azt se szeretném hogy a gyereket piszkálják később és ő legyen depressziós. Tudom,hogy ez egy életre szóló feladat és nem tudom hogy tudnék megbírkózni vele, ezért is írtam ki a kérdést ide hiszen itt a többségnek van gyereke és tudják mivel jár,persze egy gyerek se egyforma de nem tudom mire számítsak. Teljesen össze vagyok zavarodva,hogy mit tegyek, mi lenne a legjobb mindenkinek. Más sokkal rosszabb helyzetbe gondolkozás nélkül megtartja a gyereket de én egy percig se akarom hogy szenvedjen lelkileg a saját gyerekem
2022. szept. 6. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!