Jogosan dobtam el az agyam?
Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha valaki hozzátok vágja, hogy jól vigyázzatok a gyereketekre, mert "nemigen lesz nektek már másik"?2022. aug. 25. 15:12
21/26 anonim válasza:
Dobd csak, ha neked attól jobb lesz.
24/26 anonim válasza:
Igen. Egy nagy paraszt a néni. De amúgy nem akart szerintem megbántani, csak nem tud viselkedni, nekem anyósom ilyen.
25/26 anonim válasza:
Gondolom valami boomer böfögte ezt oda. Azok általában ilyen tajparasztok, mondjon bárki bármit, generációs örökség.
Nem törődnék vele. Az egésznek semmi értelme, mindegy hány éves vagy, a gyerekeidre nem azért vigyázol, mert nincs már utánpótlás, ha elveszik, tehát eleve semmi értelme a kijelentésnek. Ehhez meg nem lennék hajlandó lealacsonyodni.
26/26 anonim válasza:
Ha fiatalabb lennél, akkor nem kéne rá vigyázni, mert ha valami történik vele, akkor majd csináltok másikat??? De a korod miatt már necces, ezért vigyázz rá? Engem is sértene. Főleg, hogy veled egy korú vagyok és nem érzem magam öregnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!