Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan dobtam el az agyam?

Jogosan dobtam el az agyam?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha valaki hozzátok vágja, hogy jól vigyázzatok a gyereketekre, mert "nemigen lesz nektek már másik"?
2022. aug. 25. 15:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
57%
Dobd csak, ha neked attól jobb lesz.
2022. aug. 25. 17:15
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
Igen
2022. aug. 25. 17:47
 23/26 anonim ***** válasza:
50%
Jogosan.
2022. aug. 25. 17:47
 24/26 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Egy nagy paraszt a néni. De amúgy nem akart szerintem megbántani, csak nem tud viselkedni, nekem anyósom ilyen.
2022. aug. 25. 18:21
 25/26 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom valami boomer böfögte ezt oda. Azok általában ilyen tajparasztok, mondjon bárki bármit, generációs örökség.

Nem törődnék vele. Az egésznek semmi értelme, mindegy hány éves vagy, a gyerekeidre nem azért vigyázol, mert nincs már utánpótlás, ha elveszik, tehát eleve semmi értelme a kijelentésnek. Ehhez meg nem lennék hajlandó lealacsonyodni.

2022. aug. 25. 19:59
 26/26 anonim ***** válasza:
68%
Ha fiatalabb lennél, akkor nem kéne rá vigyázni, mert ha valami történik vele, akkor majd csináltok másikat??? De a korod miatt már necces, ezért vigyázz rá? Engem is sértene. Főleg, hogy veled egy korú vagyok és nem érzem magam öregnek.
2022. aug. 25. 21:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!