Jogosan dobtam el az agyam?
Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha valaki hozzátok vágja, hogy jól vigyázzatok a gyereketekre, mert "nemigen lesz nektek már másik"?2022. aug. 25. 15:12
2/26 A kérdező kommentje:
38 éves vagyok, gondolom erre gondolt
2022. aug. 25. 15:14
3/26 anonim válasza:
Merthogy ha van mondjuk 4,akkor elég kilökni az ajtón,aztán ha egyik nem éli túl a napot ott a többi? 🤣
4/26 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, főleg ezen vagyok kiakadva, még csak nem is a "leselejtezésen". Amúgy meg két hetes terhes voltam, mikor ezt hozzámvágta, úgyhogy nagyon beletrafált a vén szatyor, mondhatom.
2022. aug. 25. 15:26
5/26 anonim válasza:
Visszaszólnék, hogy nálunk a gyerek nem fogyóeszköz.
De föl nem húznám magam rajta. Inkább mosolyognék.
6/26 anonim válasza:
... Olyan nincs, hogy két hetes terhesség...
Egyébként nem kell az ilyeneket felvenni.
7/26 anonim válasza:
4-re:
Akkor inkább arra gondolt, hogy a terhesség alatt vigyázz, nehogy elmenjen a baba. Pl. ne kockáztass vírusfertőzéseket, ne emelgess nehezeket stb.
Én abból indulnék ki, hogy jóindulattal figyelmeztetett. Nem kell okvetlen rosszat feltételezni a másikról.
8/26 anonim válasza:
Ja, tényleg, a kéthetes terhesség az csupán azt jelenti, hogy van egy pozitív teszted. Ezt a párodon kívül senkinek nem kéne még mondanod. Még orvoshoz se szokás kéthetesen menni, hogy megerősítse a terhesség tényét.
9/26 anonim válasza:
Hú azt hittem ezt meglévőre mondta,nem terhességre...mekkora egy bunkó. Amúgy is,de így mégjobban. Épisd le az ilyen embereket....
10/26 A kérdező kommentje:
Ő nem is tudott róla, mikor ezt mondta. De ilyen hozzáállással később se fog tudni róla, mert még megátkozza.
2022. aug. 25. 15:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!