Jogosan dobtam el az agyam?
Ezt nem is neked írtam, hanem aki azt írta, ennyi idős terhesen max pozitív teszted van.
Egyébként ha egy idegen beszólásán ennyire felhúzod magad, ott mindig valami belső kétség merül fel. Tehát valamiért mélyen tudott érinteni ez. Ezt gondold végig, miért lehetett. És akkor el tudod engedni.
14-esnek nagyon igaza van!
Ezen gondolkodj el, kérdező!
14 én az ilyeneket mindig el tudom engedni, de magán a rosszindulaton húzom fel magam mindig. Főleg ha olyan emberről van szó, aki felé újra és újra próbálok nyitni. De lehet ez a hiba.
15 Köszi :)
Egy idősebb embernél inkább gondolom ezt a saját családi trauma miatti megjegyzésnek, mint rossz szándéknak.
Gondolj bele, pl. az ő szüleitől talán folyton azt hallgatta, hogy az ő szüleik hány gyerekéből hány élte meg a felnőttkort. Ezért szépen továbbadták neki ezt a generációs szorongást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!