Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek fiatal szülőnek...

Szerintetek fiatal szülőnek számítunk? Ez inkább előny, vagy hátrány?

Figyelt kérdés

Decemberre várjuk a babánkat. Én januárban leszek 24, a vőlegényem most lett 25.

Csomó embertől megkaptuk, hogy nagyon fiatalok vagyunk, ráértünk még volna. De nem tudom miért lett olyan “ráérős” a gyerekvállalás?

2022. aug. 21. 13:01
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
44, ne legyen igazam, de azért én ezt nem jelenteném így ki a helyedben. Sokan hitték már ezt, de ennek ellenére reméljük, ti lesztek a kivételek, úgy, mint a kérdező meg a párja az első kapcsolatban vállalt gyerekkel. Igazából lényegtelen is, hogy ki mennyi idősen, mennyi idős kapcsolatba vállal gyereket, mert történhet ilyen is, olyan is.
2022. aug. 21. 20:27
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!