Mit tennél ha a férjed nem lenne hajlandó erre?
Semmi köze a fizetésnek a hazimunkahoz még hogy ki hordja a gyereket. 4 éve otthon vagyok a gyerekkel, most megy majd oviba, de még így is több volt a bevételem ezalatt mint a férjemnek. Nem kell minden kisgyerekes nőt eltartani.
Ezert tart itt a munkaerőpiac még a nők karrierépítési lehetőségei, mert oldjonmeg mindent anyuka, apuka meg rángatja a vállát hogy ő sajnos dolgozik, nem ér rá. Hát nagyon nem így kell lennie. Igenis vegye ki a részét mindenki a közös feladatokból. Reggel vigye apuka a gyereket, délután anyuka hozza haza, sok munkahelyen megoldható hogy előbb/később kezd valaki, de ugyanúgy ledolgoza a munkaidőt.
Nálunk így lesz, apuka viszi félnyolcra a gyereket, 8kor kezdi a munkát. Én kértem hogy 7kor kezdhessek, így én hozom haza legkésőbb félötkor.
Jóval többet keresek mint a férjem, bár ez nem tudom hogy jön ide. Szép is lenne ha mindenki annyira venné ki a részét, amennyit keres.
Csak szólok, hogy a gyes alatt a közös megtakarított pénzből (is) éltünk, amit még a gyerekek előtti évekből tettem félre a közös számlán.
Csak nem értem, hogy miért nekem kell munkaidőt "változtatnom", csak azért mert én vagyok az anya, oldjam meg én? Mivel csak 17-ig van ovi, így 16-kor el kell jönnöm. Sajnos nem tudok teleportálni, így 40 perc a utazás.
Kerdezo, az eg áldjon meg, a te férjed. A tiéd, bakker. Oda állsz elé, és kozlod, hogy Jani, paros héten te viszed a gyerekeket oviba/suliba, és te hozod haza őket, páratlanul meg én.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!