Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennél ha a férjed nem...

Mit tennél ha a férjed nem lenne hajlandó erre?

Figyelt kérdés
Szeptemberben mennek a gyerekek (3 éves és 5 éves) oviba, én pedig vissza dolgozni. Eddig a férjem azt mondogatta, hogy majd ő segít hozni-vinni a gyerekeket. Már csak 2 hét van szeptemberig. Kérdeztem, hogy akkor mikor alakítja úgy a munkáját, hogy tudjon besegíteni, mert jelenleg fél 7-kor indul és este 6 után ér haza, vagy sokszor még később, tehát nem tud se reggel-se délután segíteni. Csak hebeg-habog, hogy nem tudja megoldani, nem tud mit csinálni.
2022. aug. 17. 16:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
90%

Semmi köze a fizetésnek a hazimunkahoz még hogy ki hordja a gyereket. 4 éve otthon vagyok a gyerekkel, most megy majd oviba, de még így is több volt a bevételem ezalatt mint a férjemnek. Nem kell minden kisgyerekes nőt eltartani.

Ezert tart itt a munkaerőpiac még a nők karrierépítési lehetőségei, mert oldjonmeg mindent anyuka, apuka meg rángatja a vállát hogy ő sajnos dolgozik, nem ér rá. Hát nagyon nem így kell lennie. Igenis vegye ki a részét mindenki a közös feladatokból. Reggel vigye apuka a gyereket, délután anyuka hozza haza, sok munkahelyen megoldható hogy előbb/később kezd valaki, de ugyanúgy ledolgoza a munkaidőt.

Nálunk így lesz, apuka viszi félnyolcra a gyereket, 8kor kezdi a munkát. Én kértem hogy 7kor kezdhessek, így én hozom haza legkésőbb félötkor.

2022. aug. 18. 07:59
 32/36 A kérdező kommentje:

Jóval többet keresek mint a férjem, bár ez nem tudom hogy jön ide. Szép is lenne ha mindenki annyira venné ki a részét, amennyit keres.

Csak szólok, hogy a gyes alatt a közös megtakarított pénzből (is) éltünk, amit még a gyerekek előtti évekből tettem félre a közös számlán.

Csak nem értem, hogy miért nekem kell munkaidőt "változtatnom", csak azért mert én vagyok az anya, oldjam meg én? Mivel csak 17-ig van ovi, így 16-kor el kell jönnöm. Sajnos nem tudok teleportálni, így 40 perc a utazás.

2022. aug. 18. 09:03
 33/36 anonim ***** válasza:

Kerdezo, az eg áldjon meg, a te férjed. A tiéd, bakker. Oda állsz elé, és kozlod, hogy Jani, paros héten te viszed a gyerekeket oviba/suliba, és te hozod haza őket, páratlanul meg én.

Ennyi.

2022. aug. 18. 09:07
 34/36 anonim ***** válasza:
73%
Utolso, azert vannak olyan férfiak akik azt mondjak,hogy nem. Es siman nem megy a gyerekert,es te kenytelen vagy,különben ul a takaritonovel a folyoson 17 oraig.
2022. aug. 18. 12:10
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
34: mondjuk egy ilyen húzás után én adnám be a picsába a válást, ha akkora szar ember, hogy ezt megteszi a saját gyerekével, csak hogy megmutassa, az ő farka a nagyobb. Minden férfi annyit enged meg magának, amennyit megengednek neki, ha a nők ilyen meghunyászkodók, hogy "jaj, hát nem csinálja, akkor nincs mit tenni, majd én", akkor meg is érdemlik a sorsukat. Fel nem fogom, minek tartani egy ilyan férfit, aki gyakorlatilag semmire se jó.
2022. aug. 18. 12:38
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
34. Az ilyenre meg rá kell adni a kabátot, mert se nem apa, se nem férj🤷‍♀️
2022. aug. 18. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!