Mit tennél a kormány helyébe azokkal az orvosokkal akik nem voltak hajlandóak beadatni a Covid elleni vakcinát?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 17:51
1/10 anonim válasza:
Már tett a kormány velük kapcsolatban.
Kirúgta őket.
2/10 anonim válasza:
Kinek kellett volna megparancsolniuk? Szóval azokat az orvosokat keresed, akiknek megmondták, hogy kötelességük másokat utasítani oltás beadására, de azt megtagadták. Ez egy új jelenség.
3/10 anonim válasza:
Szerencsére én nem tartozom az agymosottak közé így csak azért írtam hogy ezt tudassam.
4/10 anonim válasza:
Semmit. Az o testuk- joguk, egeszseguk!
5/10 anonim válasza:
Egy egészségügyben dolgozó, évtizedes szívás után, szerintem csak nyer vele :D
6/10 anonim válasza:
Gratulálnék nekik.Tudatnám,hogy átmentetek a teszten.Ilyen emberekre van szükségünk.
7/10 anonim válasza:
Semmit!
Nekik is megvannak a jogaik!( Mondom ezt oltottként!)
Miért kell provokálni az embereket?
Miért nem lehet elfogadni mások döntését? Mindenki foglalkozzon saját magával! Vagy, ha nem ért egyet v.mivel, azt ész érvekkel alátámasztva normálisan megírni.
8/10 anonim válasza:
Miért kéne a kormánynak más egészségügyi döntéseibe beleszólalni ?
9/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!