Mit tennél ha a férjed nem lenne hajlandó erre?
És miért annyira fontos hogy ő hordja? A te munkád mellett is megoldhatatlan?
Tehát az a helyzet, hogy egyáltalán nincs aki vigye a gyerekeket?
Nálunk is én viszem, mert nekem fér bele. Jó lenne persze néha, ha az apja menne érte vagy vinné, de ez nem kívánságműsor (nálunk legalábbis). Én tudom megoldani, kész, ez van.
Eddig mindennap én vittem 8 után és délben mentem érte a kicsivel. Most a nyári szünetben itthon van a nagyobb is.
8-17 a munkaidőm, kénytelen leszek én megbeszélni a főnökömmel, hogy előbb jövök el.
Nehogy már ne tudja elvinni az anyuka az óvodába a két gyereket, amikor az óvodák nyitva vannak a kérdéses időben. Mitől lenne jobb, ha a gyerekek már 7 óra előtt oviba lennének? Ne legyen kényelmes, a gyerek érdekét nézze, ha már vannak.
Nem mindenhol megengedett a késés és nem tudom hol élnek, akik szerint ez olyan természetes. A munkaidőt ki kell tölteni. Én sem engedném el a dolgozókat korábban.
Az megvan, ha anyuka hozza viszi a gyerekeket, akor 8 előtt nár ott vannak és 17 óra előtt megy értük? Az 9 óra! Munkaidőnek is sok, bem egy kisgyereknek.
Kérdező a férjed lehetne komoromisszum készebb, de úgy tűnik, neki ez így kényelmes. Remélem, a meleg vacsorát nem fogja elvárni...
17. Az meg van, hogy az iskola is pont ilyen lesz? A nagyobbnak hamarosan.
A férje 7-18-ig dolgozik, gondolom nem ő szabja meg a munkaidő hosszát. Remélem a meleg vacsora eztán is jár neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!