Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennél ha a férjed nem...

Mit tennél ha a férjed nem lenne hajlandó erre?

Figyelt kérdés
Szeptemberben mennek a gyerekek (3 éves és 5 éves) oviba, én pedig vissza dolgozni. Eddig a férjem azt mondogatta, hogy majd ő segít hozni-vinni a gyerekeket. Már csak 2 hét van szeptemberig. Kérdeztem, hogy akkor mikor alakítja úgy a munkáját, hogy tudjon besegíteni, mert jelenleg fél 7-kor indul és este 6 után ér haza, vagy sokszor még később, tehát nem tud se reggel-se délután segíteni. Csak hebeg-habog, hogy nem tudja megoldani, nem tud mit csinálni.
2022. aug. 17. 16:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
62%

És miért annyira fontos hogy ő hordja? A te munkád mellett is megoldhatatlan?

Tehát az a helyzet, hogy egyáltalán nincs aki vigye a gyerekeket?

Nálunk is én viszem, mert nekem fér bele. Jó lenne persze néha, ha az apja menne érte vagy vinné, de ez nem kívánságműsor (nálunk legalábbis). Én tudom megoldani, kész, ez van.

2022. aug. 17. 17:05
 12/36 anonim ***** válasza:
10%
Eddig ki vitte oviba a nagyot? Te hányra mész dolgozni?
2022. aug. 17. 17:54
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
12, szövegértés: eddig otthon volt a kicsivel, volt ki vigye a nagyot.
2022. aug. 17. 17:56
 14/36 A kérdező kommentje:

Eddig mindennap én vittem 8 után és délben mentem érte a kicsivel. Most a nyári szünetben itthon van a nagyobb is.

8-17 a munkaidőm, kénytelen leszek én megbeszélni a főnökömmel, hogy előbb jövök el.

2022. aug. 17. 18:16
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
Meddig van nyitva az ovitok?
2022. aug. 17. 18:18
 16/36 anonim ***** válasza:
4%

Nehogy már ne tudja elvinni az anyuka az óvodába a két gyereket, amikor az óvodák nyitva vannak a kérdéses időben. Mitől lenne jobb, ha a gyerekek már 7 óra előtt oviba lennének? Ne legyen kényelmes, a gyerek érdekét nézze, ha már vannak.

Nem mindenhol megengedett a késés és nem tudom hol élnek, akik szerint ez olyan természetes. A munkaidőt ki kell tölteni. Én sem engedném el a dolgozókat korábban.

2022. aug. 17. 20:07
 17/36 anonim ***** válasza:
72%

Az megvan, ha anyuka hozza viszi a gyerekeket, akor 8 előtt nár ott vannak és 17 óra előtt megy értük? Az 9 óra! Munkaidőnek is sok, bem egy kisgyereknek.

Kérdező a férjed lehetne komoromisszum készebb, de úgy tűnik, neki ez így kényelmes. Remélem, a meleg vacsorát nem fogja elvárni...

2022. aug. 17. 21:48
 18/36 anonim ***** válasza:
13%

17. Az meg van, hogy az iskola is pont ilyen lesz? A nagyobbnak hamarosan.

A férje 7-18-ig dolgozik, gondolom nem ő szabja meg a munkaidő hosszát. Remélem a meleg vacsora eztán is jár neki.

2022. aug. 17. 21:52
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Talán el kéne neki magyaráznod, ő is teljes jogú szülő akárcsak te. Miért neked kéne egyedül megoldanod, amikor ketten vagytok a szüleik. Biztos mindent megcsináltál az otthon töltött éveid alatt és erre szocializálódott apa, hogy anya úgyis megoldja/elintézi. Eddig is ki kellett volna vegye a részét.
2022. aug. 17. 23:20
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet huzamosabb ideig úgy csinálni, hogy csak egyikőtök oldja meg, a másik széttárja a kezeit és hümmög. Mi felosztjuk majd, nekem a kora reggeli vonattal el kell mennem, apjuk később kezd és így viszi őket oviba. Szólt a főnökének, tudnak róla, így nem akkor lesz rendszeres megbeszélése. Délután én előbb jövök el, részmunkaidőt kértem és megyek értük. Másképp nem lehet, én sem tudnék dolgozni, ha ő nem változtatna.
2022. aug. 17. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!