Mit tennél ha a férjed nem lenne hajlandó erre?
16os, miért anyukánál megengedett a késés csak szent aranyszerszámú apukánál nem? persze, jár naki a 6 fogásos meleg vacsora, és a borotvált luk minden este, miután anyuka munka után kitakarított, játszott a gyerekekkel fürdette és elaltatta őket, nehoogy apucinak kettétörjön az a szent karja amiért a gyerekihez kell érnie, hiszen neki csak megcsinálni kellett.
Remélem a szemét kérdező egyedül is tartja őket el, nem lopja meg a férjét olyannal hogy fizetnie kell a rezsibe.
22!
Nem 16. vagyok, de nekem pl teljesen egyértelmű, hogy apuka nem aranyszerszamu, csupán jóval többet keres, mint anyuka, ergo ésszerű, ha ő nem késik.
23as hol volt szó arról hogy apuka többet keres? Csak arról, hogy anyuka most állna vissza a munkába.
Nálunk is én dupla annyit keresek mint a férjem, tehát akkor szüljön ő?
24!
Nos, ha a gyerek most lesz 3 éves, akkor anyuka eddig gyesen volt. Gondolom nem abból a huszon akárhány ezerből tartották el a négy tagú családot.
Ma már nagyon sok munkahelyen bevezették a törzsidőt, így apuka sem veszt semmit, ha később kezd, később végez. Az meg, hogy az anya 8-kor kezd, nem jelenti azt, hogy egyértelműen ráér előtte elvinni oviba a kicsiket. Sokunknak ingázni kell és nem 10 perces utat, hanem másfél órát. Akkor inkább teleportáljon, igaz?
A fizetés inkább a betegszabadság esetén szempont, akkor menjen az alacsonyabb fizetésű szülő táppénzre a kisebb kiesés miatt, de a hétköznapi élet nem követeli meg, hogy az anya kötelezően borítsa az életét, apa meg néha megsimogatja a gyerekeket, mint a kutyákat. Neki is fel kell adnia dolgokat, mert felelősséget vállalt a születésükkor.
27!
Egyetlen szóval nem írtam, hogy nem kellene semmit se csinálnia. Ne láss bele többet a kommentembe, mint amennyi.
29!
A házimunka és a kereset összefüggést nem értem. Ott az a logikus, hogy az végzi vagy az végez többet, aki kevesebbet dolgozik időben.
De amugy meg mindig az a megoldás, hogy ezek ketten lelnek és megbeszelik, hogyan lehetne megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!