Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Britta...

Mi a véleményetek a Britta névről?

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 14:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Az egy vízszűrő kancsó
2022. aug. 12. 20:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Elég svédes név :D
2022. aug. 13. 00:02
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Nekem tetszik. Egy kutyának pl. el tudnám képzelni.
2022. aug. 13. 08:17
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Valami olcsó Ikeás bútornak tudom elképzelni ezt a nevet. Britta padlószőnyeg? Britta zuhanyfüggöny? Nem is igazán tudom, de most a kérdés miatt ennék egy kis vegán fasírtgolyót.
2022. aug. 13. 12:46
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

Britta tetőcserép

Megoldás a beázás ellen!

2022. aug. 13. 12:48
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Szép, csak szokatlan. De vállalható név.
2022. aug. 13. 22:20
 17/18 1112 ***** válasza:
46%

Nekem nagyon tetszik, a Brigitta-nevet nagyon nem szeretem , de a Britta pl elég király; én Brigitta névvel szomorú lennék; Britta, Bítia, Gitta nevekkel pedig elégedett, azokat imádnám. Amúgy lehet, hogy úgy, hogy Britta, annyira különlegesen végződik, lehet,hogy vkinek hiányérzetkeltően záródik (pedig a Brigittából pont a közepe hiányoza akkor, hogyha arra gondolunk), na, tehát, hogy én lehet; hogy raknék mögé még egy második keresztnevet, egy egyszerűbbet; hogy akkor tehát, ne tűnjön ,,lezáratlannak" ez a név; mert amúgy meg király, én nagyon szívesen viselném.

pl Dóra, Angelika, Lorena, Lorenita, Jolanda, Paula, Gabriella, Jázmin, Regina, Florentina, Erina, Mónika, Szimonetta, Szilvinetta, Ilana, Eufrozina, Fruzsina, Otília, Eugénia, Imola,

Csak vigyázni kell; nehogy úgy hangozzon a kiválasztott variáció; hogy ,, brit a..." Tehát, hogy pl Brit nemzetiségű a valaki, mondjuk a Thomas. :):) Nem biztos, hogy mind full jó, amit írtam, variációt pl. :):)

2022. aug. 19. 21:49
 18/18 hosszúhajú ***** válasza:
100%
most hallom először, mégis jobban tetszik mint a brigitta. könnyedebb.
2022. szept. 17. 02:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!