Hogyan, milyen eszközökkel tudnám nyomonkötvetni a gyerekeim?
Ha én szeretném azt tudni, hogy a gyerekeim hol vannak most ("mindig"), akkor hogyan tudom nyomonkövetni?
Milyen eszközök vannak, mik a legjobban beváltak?
A gyerekek 12, és 15 évesek
Ha nem tudhatják, akkor telefonnal.
Viszont egy 15 éves lazán kikapcsolja rajta, kivéve, ha te kezeled a jelszavait, de ha tilosban jàr az a sejtésed, amiatt akarod, akkor arra hamar rájön.
Ha tényleg nem ellenőrizgeted, és csak a biztonság miatt kell akkor az apple airtagje nagyon szuper kütyü.
De a 12 éa a 15 éves is valószínűleg tudni fogja mi az
Zenly nevű alkalmazás.
Az iphonok között működik automatikusan, de ha egyik félnek Androidos telefonja van, akkor ez az alkalmazás nagyon jó.
Mi férjemnél feltettük a telefonunkra, mert sokszor csak amiatt hívjuk egymást, hogy hol vagy? Merre jártok? Ez nagyon hasznos szerintem.
Más kérdés h egy ekkora gyerek, ha nem akarja, hogy lásd, 3 perc alatt kapcsolja ki.
Mikor azt írjátok, válaszadók, hogy a biztonság kedvéért, mit értetek alatta mégis?
A készülék esetleges elvesztése miatt jó, ha valamilyen find my phone van fent (a google fióké pl.), de ha a gyerek veszne el, akkor ehhez nem kell anyuka nyomkövetése. A rendőrség simán be fogja mérni, hol járt a készülék és mikor, sokkal pontosabb adatokkal, mint amit anyuka kinyomoz otthonról. Tehát erre a biztonsági funkcióra hivatkozni, hogy megfigyelhessétek szegény gyereket, nevetséges.
Például ha a gyerek elfelejt szólni, hogy suli után elmegy egy barátjához, és lenémítva hagyja a telefonját, akkor anyuka nem halálra aggódja magát, hogy elcsapták a gyereket az utcán, csak megnézi a térképen, és látja, hogy a haverjánál van, feltehetőleg biztonságban.
Vagy az alkohollal kísérletezgető tini berúg, rosszul lesz, utolsó józan eszével felhívja szüleit vagy ír nekik, hogy jöjjenek érte, de már azt se tudja hol van. A szülők megnézik a térképet és elmennek megmenteni a csemetét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!