Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Támogatnád vagy elleneznéd,...

Támogatnád vagy elleneznéd, hogy szigorú feltétel(ek)hez kösse az állam a gyerekvállalást?

Figyelt kérdés

Pl. IQ-teszthez vagy pszichológiai alkalmasságihoz, esetleg meghatározott anyagi helyzethez.

Az örökbefogadást például nagyon szigorú feltételekhez kötik, míg saját gyereket bárki vállalhat, még akkor is, ha azzal veszélyezteti a gyerek fizikai/értelmi/érzelmi fejlődését vagy épp szó szerint az életben maradását. Persze tudom, hogy erős ellenérveket is fel lehet hozni. Mit gondoltok?

2022. aug. 10. 18:49
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
62%
Én támogatnám, de ezt a kormány sosem fogja meglépni. Demokrácia van. A demokrácia lényege, hogy a társadalmat minél jobban lebutítsák, egyre primitívebbé tenyésszék. A gondolkodó ember ellenség. Magyarország egy csicskaország. Itt az ember csak humánerőforrás. Szerelj össze a gyárban, adózz, szavazz ránk és kussolj. Ennyi a lényeg.
2022. aug. 10. 20:18
 22/52 anonim ***** válasza:
44%
Igen támogatnám.
2022. aug. 10. 20:31
 23/52 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Kellenek a hülyék is az országba,pontosabban az iskolazatlanok. Hát ki fog utat ásni, építeni stb?

Én inkább a családit vennem el. Nem dolgoztal?nincs családi (sem) dolgoztal?lenne családi.. Ezzel azért sok mindent ellehetne érni :)

2022. aug. 10. 20:40
 24/52 anonim ***** válasza:
70%
És ezt úgy mégis hogy gondolnád kivitelezni?
2022. aug. 10. 20:41
 25/52 anonim ***** válasza:
23%

Magyarországon élek, magyar vagyok, nyilván a magyar sors érdekel. Véleményem szerint Magyarországon bőven elég lenne 5-6 millió ember is. Bevándorlók nélkül, cigányok nélkül, léhűtők nélkül.

Te meg élj azzal a tudattal, hogy egy sunyi kis vesztes vagy, akinek az egyetlen öröme, ha az anonimitás védelmében személyeskedhet. Azért de szívesen találkoznék én egyszer egy hozzád hasonló kommentelővel személyesen, tanúk nélkül... :)

2022. aug. 10. 20:42
 26/52 anonim ***** válasza:
75%

Nem, túl sok az ellenérv. A pszichológiai alkalmasság nem mérhető egzakt módon. A rossz anyagi helyzet nem feltétlenül jelent szülői alkalmatlanságot. Magas IQ-jú, intelligens, jómódú emberek is lehetnek borzalmas szülők.

És akkor még nem beszéltünk a kivitelezésről. Sterilizálod, aki nem felel meg a követelményeknek? Plusz rettenetesen sért egy csomó alapvető emberi jogot.

2022. aug. 10. 20:43
 27/52 anonim ***** válasza:
79%
Az utódnemzés elidegeníthetetlen önrendelkezési jog.
2022. aug. 10. 20:57
 28/52 anonim ***** válasza:
25%
Támogatnám. Én is régóta ezen gondolkodok. Sokkal jobb lenne a világ.
2022. aug. 10. 21:18
 29/52 anonim ***** válasza:
66%
Ezt a kérdést már feltetted szó szerint így egy másik témában.
2022. aug. 10. 21:30
 30/52 anonim ***** válasza:
50%

Látom a pontozás gombot még mindig nem érti senki. Pedig a 27-esnél van a lényeg.

Mégis hogy gondolod kivitelezni?

Ha valaki nem felel meg a kritériumoknak, akkor sterilizálják? Vagy ott állna egy rendőr melletted a nap 24 órájában, hogy mikor szexelsz? Vagy kötelező lenne az abortusz? Tudod, hogy az gyilkosság (huh, ezért most én is le leszek ám pontozva, pedig a magzat szíve már 10 hetesen is ver.)

És akkor minden 13 éves kislányt, akinek megjön sterilizálnánk, mert nem felel meg a kritériumoknak? És minden ivarérett kisfiúnak levágnák a fütyijét, nehogy véletlenül gyereket csináljon, mert még nem érett rá?

2022. aug. 10. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!