Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Támogatnád vagy elleneznéd,...

Támogatnád vagy elleneznéd, hogy szigorú feltétel(ek)hez kösse az állam a gyerekvállalást?

Figyelt kérdés

Pl. IQ-teszthez vagy pszichológiai alkalmasságihoz, esetleg meghatározott anyagi helyzethez.

Az örökbefogadást például nagyon szigorú feltételekhez kötik, míg saját gyereket bárki vállalhat, még akkor is, ha azzal veszélyezteti a gyerek fizikai/értelmi/érzelmi fejlődését vagy épp szó szerint az életben maradását. Persze tudom, hogy erős ellenérveket is fel lehet hozni. Mit gondoltok?

2022. aug. 10. 18:49
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
96%
Az állam ezt sose fogja megtenni. Neki az a jó ha tudatlanságba, a semmire szaporodnak az emberek, az adja a semmiért is melózó tanulatlan rabszolgákat.
2022. aug. 10. 19:01
 2/52 anonim ***** válasza:
100%
Én támogatnam, de inkább pszichológiai szempontból. Az én szüleim gazdagok, de érzelmileg 0 mindkettő. A pénz nem adta meg a törődést.
2022. aug. 10. 19:02
 3/52 anonim ***** válasza:
63%
Azt azért teljesen véletlennek tartod, hogy a világ 208 országában sincs ilyen?
2022. aug. 10. 19:04
 4/52 anonim válasza:
17%
Így is alig születik gyerek, szépen lassan a kihalás szélére sodródik az ország ha így haladunk.
2022. aug. 10. 19:05
 5/52 anonim ***** válasza:
60%
10 millió ember kihalni? Aha... :D
2022. aug. 10. 19:07
 6/52 anonim ***** válasza:
58%
Most hagy ne sírjak.. semmit se veszít a világ ha ez a birka nép eltűnik (és nem, én se vállaltam gyereket, mert ide minek? )
2022. aug. 10. 19:08
 7/52 anonim ***** válasza:
49%

Nem támogatnám.

Te melyik családnak engedélyeznéd vagy nem engedélyeznéd a gyerekvállalást?

1. család: iszákos és indulatos apa, aki gyakran veri a gyerekeit és iszákos anya bipoláris személyiséggel

2. család: vámőr, majd főtisztviselő irodista művelt apa és irodalmilag művelt édesanya

Nagy valószínűséggel az 1. családnak nem engednéd a gyerekvállalást míg a másodiknak igen.

Gratulálok ezzel szerinted Beethoven nem születhetne meg míg Hitler megszülethetne.

2022. aug. 10. 19:08
 8/52 anonim ***** válasza:
70%

Nem hiszem, hogy ez megoldható lenne.

#4 Ha alig születik gyerek, akkor én biztos hallucinálok.

N

2022. aug. 10. 19:15
 9/52 anonim ***** válasza:
43%
Nem támogatnám, és hasonló okok miatt, mint a #7-es.
2022. aug. 10. 19:16
 10/52 anonim ***** válasza:
27%

8

Nyilván születik, de jóval kevesebb, mint ahányan meghalnak.

2022 februárjában 6068 gyermek született, és 12 256-an haltak meg.

Szerinted mennyivel több IQ kell ennek a folyamatnak a felméréséhez, annál, mint amennyi neked van?

2022. aug. 10. 19:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!