Mikor egyesek érvelnek meleg-házasság + gyerekvállalás ellen, azzal hogy keresztény állam vagyunk. Komolyan gondolják ezt?
Mert ez a keresztény államiság ott bukik meg, hogy kevesen járnak minden vasárnap templomba, hétköznap biblia órára.
Még kevesebben vannak akik csak húsvétkor és Karácsonykor járnak templomba.
S van aki bár meg van keresztelve de mióta megkeresztelték be nem tette a lábát , talán ebből vannak legtöbben.
Attól, hogy valaki híresebb, mint a nagyátlag, még nem lesz természetes a homoszexualitás.
A kereszténységnek pedig semmi köze a melegekhez, max az, hogy elítélik. De nem csak a keresztények ítélik el. Van, ahol speciel halál jár érte, ha kiderül. Ami szerintem túlzás. Mint ahogy az is, hogy mostanában szinte propagálják, ami meg gyomorforgató.
Én ugyan megvagyok keresztelve, de nem járok templomba...életem során 4-5x voltam talán.
Nem vagyok vallásos , de ellenzem a meleg házasságot és a gyermekvállalást is...a házasság igazából még magánügy, de az,hogy gyereket vállalnak?!
Két lehetőség van: a gyerek is meleg lesz a neveltetéstől,hisz neki az a normális,hogy férfi+férfi.
A második meg az,hogy lelkileg teljesen tönkremegy, mert mikor az anyja elmegy a szülői értekezletre akit leánykori nevén Kovács Bélának hívtak és mindenki megtudja,hogy neki egy férfi az anyja szerinted a 8-16 éves gyerekek majd megértik vagy minden nap azzal kell szembesülnie a gyereknek,hogy azzal szekálják,hogy a szülei melegek?!Mert szerintem az utóbbi...
De nem csak ez, ott a felvonulás,gusztustalan!Én szeretném ha lennének unokáim, de nem szeretném ha a fiam hordaná ki a gyereket...
Meg mit szólnál ahhoz ha összejönnél egy szép lánnyal majd mikor letolja a bugyiját nem azt látod ott amit szeretnél?(konkrétan egy f*sz himbálódzik ott)
Vagy ha már egy műtét során az sincs ott és rá jössz valamikor,hogy a párod férfiként született..undorító!Miért?Mert hetero vagyok és egy igazi nőt szeretnék szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!