Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire változott meg a...

Mennyire változott meg a gyerekkel az életetek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a mindennapokra, teljesen felfordult vagy csak annyi, hogy eggyel többen letettek a családban? Programokat mennyire tudtok csinálni, mennyire más minden mint gyerek nélkül volt?

Nagyon vágyom már gyerekre de félek a nagy változástól, hogy tudjuk-e az életünket majd folytatni, mintha semmi se történt volna.

2022. júl. 28. 18:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
64%
Nyilván nem olyan szabad az ember,mint előtte.De nekunk sokkal jobb az életünk gyerekkel.Egy csmó helyre ugyanugy el tudtok menni.
2022. júl. 28. 22:21
 32/37 anonim ***** válasza:
80%
Folytatódik az élet, de változik. Az, h hogyan az rajtatok mullik nagyban.
2022. júl. 28. 23:19
 33/37 anonim ***** válasza:
42%

#19 jólvan Krisztike, pár napja még azzal dicsekedtél, hogy mig mama unokázott ti egy próbafülkében dugtatok.

Ja, nincs segítséged. Akinek nincs, az valós okoknàl se tudja ràbizni senkire azt a gyereket, ne vetitsél itt.

2022. júl. 29. 07:39
 34/37 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon sokféle példát látok. Én nem vagyok egy paramami, sem ősanya, azt az elvet vallom, hogy a baba illeszkedjen a szülők életébe és ne a szülők rendeljenek alá mindent a gyerekük érdekeinek. Én azt látom, hogy előbbi tábor az, ahol sikerül lazán, jól kezelni az új életet és utóbbi az, ahol jelentős gondok adódnak, mert így tényleg óriási a változás, ráparáznak, bezárkóznak, stb.

Nekünk is óráisi a változás és míg régen alig vártam, hogy menjünk valahova, most egy picit nyűgösebb lett, de erőltetjük, magabiztosságot szerzünk, mert tudom, hogy hosszútávon nekünk párként és családként úgy lesz egészséges lelkületünk, ha nem adunk fel mindent, amit szeretünk, csak mert most macerásabb.

Eddig pl. hazamentünk a szüleimhez két hátizsákkal vidékre. Most púposra pakolt autóval, mert kell babakocsi, kell játék, kell a bébiőr, kell egy raklap textilpelus, kell minden is... :D

Szóval nagy változás, teljes fordulat kb., de nagyon sok múlik azon, ti hogyan álltok hozzá és mibe is integráljátok a gyerkőcöt. :)

2022. júl. 29. 10:24
 35/37 anonim ***** válasza:
56%
34 👌
2022. júl. 29. 10:30
 36/37 anonim ***** válasza:

Én már arra sem emlékszem mi volt gyerek előtt 😂

12 éve gyereket nevelek, 22 évesen szültem. 8 éves a középső és 1 éves a kicsi.. Még egy darabig nem is fogom tudni milyen ha nem kell rájuk figyelni 😂

2022. júl. 31. 14:00
 37/37 anonim ***** válasza:
66%

Viszont, az, hogy gyökeresen megváltozott nem azt jelenti nekem, hogy rossz lett.

Hogy lehetne ugyanolyan plusz 1 gyerekkel?

Amíg kicsi folyamatosan gondoskodni kell róla, alkalmazkodni a napirendhez stb.

Amikor nagyobb akkor az ovihoz, iskolahoz, a munkahelyen nem maradhatok random tovább, vagy nem mehetek utána shoppingolni vagy meginni valamit a bnőkkel.

De egyébként nincs ezzel problémám.

2022. júl. 31. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!