Miben változott meg az életetek 2 vagy több gyerek után mint egy gyerekkel?
Figyelt kérdés
Lelkileg vagyis érzelmileg mennyivel lett jobb vagy rosszabb és miben lett más?2010. nov. 17. 21:44
1/7 anonim válasza:
Sokkal fáradtabb vagyok, mint az elsőnél, pedig jó baba, eszik-alszik-játszik (3hós).
Érzelmileg nem visel meg sőt, a nagy imádja a kicsit, mi meg mindkettőt.
2/7 anonim válasza:
1 gyerek nem gyerek,2 gyerek fél gyerek,3 gyerek már gyerek!:D
3/7 anonim válasza:
A nagy, aki eddig kizárólagos figyelmet kapott, most nem kap elég figyelmet. Nekem hirtelen ennyi negativum, amit tudok.
Viszont öröm a gyerekeket együtt látni, a kicsik szeretgetik a nagyot és viszont... És büszkeség velük bárhová kimozdulni és én magamban is büszke vagyok arra, hogy 3 gyereket nevelek.
4/7 anonim válasza:
első vagyok, én is 3-at szeretnék. :)
5/7 anonim válasza:
Sokkal jobb lett.A fiam 12 éves a lányom 8 hónapos.Az a szeretet amit látok köztük kimondhatatlan.Számomra ennél szebb nincs.
6/7 anonim válasza:
2 lányom van, 2 és fél éves és 4 hónapos, eddig úgy érzem, hogy mindent sokkal jobban viselek mint az elsőnél, már nem parázom annyit, de azt hiszem most jön majd a java, ha majd a második is mászni, járni feleselni kezd :-)) bár addigra a nagyobbik oviban lesz, úgy talán könnyebb lesz...
7/7 anonim válasza:
Már ne is haragudjatok,de ki miért lettem lepontozva?Senkinek nincs egy csöpp humorérzéke sem?Pedig tulajdonképpen ezzel is kifejeztem mennyiben változik az élete valakinek 1-2 vagy 3 gyerek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!