Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek nem túl nagy...

Szerintetek nem túl nagy kockázat erre a világra gyereket vállalni ?

Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 18:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
97%

"nekünk is lett házunk 30 évesen pedig nem vállaltunk 3 gyereket, csak szimplán tanultunk, tepertünk, takarékoskodtunk és ennyi"

És ezt hogy csinálja az, aki most 18 évesen a nulláról indul, albérletben?

2022. júl. 14. 06:40
 12/32 anonim ***** válasza:
20%
Utolsó: úgy, ahogy én például. Miből gondolod, hogy nekem könnyebb volt, nem olvastad el akit írtam?
2022. júl. 14. 07:55
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk 90 ezres villanyszámla meg gáz mellett lehet majd takarékoskodni.

Mostmár a férjem is letett a második gyerekről.

8-as voltam

2022. júl. 14. 12:47
 14/32 anonim ***** válasza:
95%

"Utolsó: úgy, ahogy én például. Miből gondolod, hogy nekem könnyebb volt, nem olvastad el akit írtam?"

Ja, hát jópár éve még bárki meg tudta csinálni, aki akarta. Most próbáld meg! 30 millió egy panel, 150 egy albérlet, 700ft egy kiló kenyér. Hajrá!

2022. júl. 14. 15:47
 15/32 anonim ***** válasza:
Nem túl nagy ha van elég pénzed.
2022. júl. 14. 17:42
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
14-es, idén építettük a házat, ez nem jött be :D gondolom te ilyen kifogás kereső lúzer vagy, neked sosem fog összejönni, nem vagy hozzá elég ügyes
2022. júl. 14. 18:51
 17/32 anonim ***** válasza:
95%

16

Sok ezer,tisztességes,dolgos embernek se jön össze. Szállj le a magas lóról,mert nagyot lehet esni.

2022. júl. 14. 21:46
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
:D persze, remélem nem magadra gondolsz. Állj neki dolgozni, teperni, mint ahogy mi is csináltuk, állj le erről az önsajnáltatásról és picsogásról. Ne mástól várd, hogy megoldja helyetted, felesleges ez a ripacskodás
2022. júl. 14. 21:50
 19/32 anonim ***** válasza:
94%

18

Van házunk,két autónk és stabil munkahelyünk aranyom. Megtakarítás is van. Mellé egy gyerek. Nem magamról beszélek,mi is teperünk,de lesznek nem várt kiadásaink ( felújítás, 3 műtét,ami cirka 1 milla lesz vagy több). És még nem tudjuk mit hoz a jövő. Csak én nem szálltam el,mint te. Voltunk nagyon csórók önhibán kívül,tudom milyen nehéz kimászni. Nem mindenkinek sikerül,nem lehet mindenki diplomás, kell takarító meg konyhás is, nélkülük sem léteznénk és nem mindenki egyforma képességű. Bár gyanús,hogy feleslegesen írok ilyet olyannak,akinek az EQ-ja 0, az arca meg annál nagyobb. Sajnállak valahol és kívánom,ne ess nagyot sose,mert a magadfajták azt nem bírnák ki.

2022. júl. 15. 12:24
 20/32 anonim ***** válasza:
42%

Ezzel az aranyom dumával ne égesd már magad :) nagyon ciki

Az, hogy te kommentekbe látsz bele nagy arcot meg felvágást, az a te bajod, minket kímélj már meg a hisztérika kirohanásaidtól, mert senkit sem érdekel.

Elhiszem, hogy fáj, ha más sikeresebb, okosabb, ügyesebb etc., de tanuld már meg kezelni a hazudozás helyett

2022. júl. 15. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!