Aki a semmire mer gyereket vállalni, az hogy? Pl anyosnál laknak, a ffi házában laknak, meg hasonlok?
Ismerkedem egy sráccal csak. Elméleti csak a kérdés. Olyanok miatt ugrik be hogy én albérlet hónapról hónapra élek, de szánalmas összegeket azért félre tudok tenni.
A srác komolyan gondolkodna velem, van háza, talpraesett is, azaz nem csak munkája van hanem nagyon szépen épiti a karriert is, stb.
Én nem tartom magam talpraesettnek.
Lehet lesz jobban fizető állásom ugyan de a gyerekvállalás az nekem kész csőd lenne. Egyedül.
Nagyon sokat kockáztatnék csak bizalmi alapon, én ugy érzem.
De mások meg lazán költöznek, szülnek ilyen esetekben es vagy megütik a bokájukat vagy nem.50%.
Beszélgettem erről elvált anyával ő csak annyit mondott ő attol nem tart, hogy ottmarad egyedul mert mindig jo embert fog ki párjának. Aki áldoz a családjáért.
Hogy lehet igy megbizni bárkiben is hogy olyan szinten hogy előre megpecsételed magad 20 évre minimum gyerekkel/gyerekekkel.
Sajnos nem tanulo fiatalok vagyunk. Azaz nem 40 50 évesen kellene erre rájönnöm hogy merjek e gyereket vállalni.
Oké hogy szép a azerelem, de..
Es a srác egyre jobban be akarna avatni hogy menjek költözzek stb.
Egyre jobban döntenem kell mert neki ez fekszik, azaz ha én nem vállalom el kellene engednem
Semmire nem vállalunk gyereket!
De ha van egy épkézláb szakmád, összeházasodtok (onnantól vagyonközösség van) az már nem semmi. Pláne ha van mögötted egy támogató szülő akihet mehetsz átmenetileg ha bármi van. Egyébként gyerek mellett is tanulhatsz, én is azt teszem.
Bocs, de az, hogy az anyós házába vállaltam, nem jelenti, hogy a semmire. Sőt. Mi pl nem költünk havi több tízezret albérletre vagy hitelre.
Két szint, lett konyha, három fürdő, öt szoba... Miért kellett volna hitelbe verni magunkat???
1"# direkt irtam, hogy ismerkedünk és elméleti a kérdés!
Egyelőre csak alakul köztünk vmi, es a srác ilyenekkel jön.
Szeretem ugy olyannyira csak, hogy azért az életemet azt nem adnám ugyan érte ilyen formában mèg, az biztos.
Azaz józan vagyok ill racionális mèg attól, hogy ő a barátom.
Bármikor egyszerűen kidobhat. Ezt kár szépíteni szerelemre hivatkozva. Ez ott van.
5.és ha kitesznek ugy lazán gyerekestől mindenestől mert olyan heppje van?
Na ez az ami valahogy nekem nem jön át. Espedig szinte mindenki (ill millio nő)igy köteleződik el.
En azt látom, hogy magamat fenntartom csak. Azaz egy/több gyereket nem tudnék.
Amúgy van kilátásban másik állás azzal pedig szakmai fejlődés is. Amit szintèn kettétörne egy gyerek mellesleg.
5ös, de, a semmire vállaltad. Gondoltál arra mi lesz ha szétmentek a gyerek apjával? Hova fogsz menni? Mert gondolom nem maradsz az anyós házában.
Inkább verném magam hitelbe mint más nyakára telepedjek, és lebegjen felettem hogy ha bármi történik repülök onnan.
Vagy még az lenne opcio hogy lehet mellette többet tudnék gyüjteni es alapozni vészesetre esetleg. Tehát külön számlát kellene tartanom. De ez olyan meg viszás igy valahogy.
Nem arrol van szo hogy gyereket nem akarnék. Hanem előre is gondoskodni szeretnèk roluk. Nem ész nélkül beleugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!