10 hónapos kapcsolatba vállalnátok gyereket?
Nem.
10 honap alatt nem is ismered meg teljesen.
Tervezetten? Nem, nem, nem, ne is gondolj rá.
Úgy kérdezed, hogy már terhes lettél? Akkor talán. Anyagi helyzetemtől (az enyémtől, NEM a pasiétól), munkahelyemtől, kapcsolattól, lelkiismerettől függően, erre nincs egyértelmű válasz, neked kell mérlegelni a helyzeted.
Mi 8 hónap után döntöttük el, hogy jöhet a baba ha akar. Mindketten 30-on túl voltunk, biztos egzisztenciával, objektíven érzelmeket félretéve leültünk beszélgetni erről, érintve azt a lehetőséget is, hogy talán túl korai és szétmegyünk. Átbeszéltük, belevágtunk, rögtön terhes is lettem. Azóta is együtt vagyunk, jól működő szeretetteljes a családunk. A fiúnk 2 múlt.
Nem lesz több gyerek, de nem azért mert rossz a kapcsolatunk.
Nincs garancia sem egyikre sem másik végkifejletre. Nem mindegy a kor, a két fél hozzáállása a nehézségekhez stb stb
Ettől függetlenül én magam sem javasolnám ezt senkinek, tudtam én is hogy elsülhet nagyon rosszul is.
Én nem
De ismerek 2 olyan párt, ahol besikerult kB ennyi idő után és azóta házasság és 2.gyermek is lett.
Nekünk 7 év után lett gyerek. Akkor jött el az idő, hamarabb nem akartunk.
Így is elrepült az a pár év. Munka, munkanélküliség, baleset, szórakozás, utazás, ház vásárlás...
Most, hogy már itt van a lányunk sem csinálnám másképp.
Hm.. Mert akik 10 év együtt élés után vállaltak gyereket, ők mind harmonikus, boldog kapcsolatban élnek.. Aha..
7 hónap után estem teherbe, azóta házasság, gyermekünk már nagy, a szerelmünk pedig töretlen. Pedig még 15 év korkulonbseg is van köztünk, jujuj, több ponton is megszegjük a normát, mégis működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!