Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki a semmire mer gyereket...

Aki a semmire mer gyereket vállalni, az hogy? Pl anyosnál laknak, a ffi házában laknak, meg hasonlok?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy sráccal csak. Elméleti csak a kérdés. Olyanok miatt ugrik be hogy én albérlet hónapról hónapra élek, de szánalmas összegeket azért félre tudok tenni.

A srác komolyan gondolkodna velem, van háza, talpraesett is, azaz nem csak munkája van hanem nagyon szépen épiti a karriert is, stb.

Én nem tartom magam talpraesettnek.

Lehet lesz jobban fizető állásom ugyan de a gyerekvállalás az nekem kész csőd lenne. Egyedül.

Nagyon sokat kockáztatnék csak bizalmi alapon, én ugy érzem.

De mások meg lazán költöznek, szülnek ilyen esetekben es vagy megütik a bokájukat vagy nem.50%.

Beszélgettem erről elvált anyával ő csak annyit mondott ő attol nem tart, hogy ottmarad egyedul mert mindig jo embert fog ki párjának. Aki áldoz a családjáért.

Hogy lehet igy megbizni bárkiben is hogy olyan szinten hogy előre megpecsételed magad 20 évre minimum gyerekkel/gyerekekkel.

Sajnos nem tanulo fiatalok vagyunk. Azaz nem 40 50 évesen kellene erre rájönnöm hogy merjek e gyereket vállalni.

Oké hogy szép a azerelem, de..

Es a srác egyre jobban be akarna avatni hogy menjek költözzek stb.

Egyre jobban döntenem kell mert neki ez fekszik, azaz ha én nem vállalom el kellene engednem

#anyai kiszolgáltatottság kockázat gyerekvállalás miatt
2020. dec. 28. 14:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%
Igen, gondoltam rá. Több milliós megtakarításunk van, pont azért, mert megtehetjük. Bármikor külön mentünk volna, akár mindkettőnk tudott volna akár albérletet fizetni, akár venni valamit. Mindketten dolgozunk. De ne aggódj, 25 éve vagyunk házasok...
2020. dec. 28. 15:20
 12/25 anonim ***** válasza:
58%
Ja, és nem telepedtem senki nyakára. Ugyanis két évig ápoltam gyes mellett az apósom (mielőtt beleugatsz, azért volt két év gyes, mert Bokros alatt az járt), most meg sajnos az anyósom beteg már. 25 éve mind gondjuk semmire, kertre, bevásárlásra, semmire. Ne magadból indulj ki..ü
2020. dec. 28. 15:24
 13/25 anonim ***** válasza:
50%

12es, ha magamból indulnék ki(két saját ház több millió megtakarítás stb) az neked csak jó lenne :-D De a te dolgod azt csinálsz anyós házában amit akarsz, nekem fontosabb a biztonság és a saját tulajdon.

Amúgy meg egyik szavaddal ütöd a másikat. Először azt mondtad azért telepedtél le anyóséknál hogy ne verd magad hitelbe, most meg hogy ápoltad, meg bármikor vehetnél több házat is...

2020. dec. 28. 15:46
 14/25 anonim ***** válasza:
38%
Ilyen esetben, ha nincstelen vagy és válni akarna, gondolom nála helyeznék el a gyereket. Illetve beadhatja intézetbe, de ahhoz nagyon be kéne nézni a párválasztást. Átlag ember azért nem műveli ezt mind le. Főleg ha ő szeretne gyereket és nem véletlen jön össze.
2020. dec. 28. 15:58
 15/25 A kérdező kommentje:

Nem veszik el a gyereket attol haegy anya csóróbb.

Azért azzal tisztában vagyok hogy nálam lennének alberletben is honaprol hónapra élve is.

Ez amolyan női sors. Nem ffi.

2020. dec. 28. 16:23
 16/25 anonim ***** válasza:
80%

Sokat kockáztatnal bizalmi alapon?

Mit is?

2020. dec. 28. 16:41
 17/25 A kérdező kommentje:
Leirtam fentebb.
2020. dec. 28. 16:45
 18/25 A kérdező kommentje:

De a legkevesebb hogy min 20 évig nevelhetném a gyerekét ingyen, sőt nekem kellene fizetni érte. Meg belegebedni.

Meg az a cim hogy egyedulallo anya, nekem kellene buszken viselnem

Mikozben a ffiak meg hawai happy

Meg x èv alatt öregednèk 3x x-et

Kb az életem adnám oda mondhatni.

2020. dec. 28. 16:50
 19/25 anonim ***** válasza:
79%

13, jó lenne, ha nem adnál olyant a számba, amit nem mondtam. Nem mondtam, hogy azért mentünk oda, hogy ne kelljen hitelt fizetni. Ott a többgenerációs családi ház, éltünk a lehetőséggel. Azt se mondtam, hogy azért mentünk, mert anyóst kell ápolni. 25 éve élünk itt, három éve beteg. Após 10 éve lett beteg, két évig szorult gondozásra.

És igen, pont azért, mert megoldott volt a lakhatásunk, bőven volt lehetőségünk gyűjteni, ezért ha menni kellett volna, meg tudtam volna oldani.

Tudom, furcsa, hogy nem mindenki gyűlöli a családot, képes együtt élni... De szerencsére vagyunk így páran.

2020. dec. 28. 16:59
 20/25 anonim ***** válasza:
43%
Ehh, após 10 éve halt meg, 12 évig szorult gondozásra (SM)
2020. dec. 28. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!