Melyik vonal a jó?Minél korábban gyereket vállalni (20-25 éves kor körül)? Vagy kitolni ameddig lehet?
Rossz a kérdés.
Akkor kell vállalni, amikor stabil párkapcsolatban élsz, lakásviszonyaitok rendezettek, és normális állásotok van.
Ehhez életkort kötni a legnagyobb ostobaság. Nem is szokott senki az ismeretségi körömben, csak a gyakorin megy ez a teoretikus vita az életkorról.
Szerintem 25 után ideális. De lehet azért látom így, mert nálunk a családban kb mindenki ekörül volt,mikor először szült(anyukám, nagymamáim,unokatesók stb.)
Valószínű én leszek a kivétel, 22 éves vagyok és párkapcsolatom sincs. Pedig én pl. nagyon szerettem volna 30 éves korom előtt anyuka lenni, de jelenleg ezt lehetetlennek látom.
Ha adott minden körülmény, akkor minél előbb..
Én 24 voltam, most 27 vagyok, innen lehet karriert építeni anélkül hogy meg kellene szakítani, 42 leszek mire ő 18 nem 55-60, még tudok majd szórakozni(színház, koncert), nyaralni járni stb
És türelem 24 évesen is sokszor elfogyott, jóval idősebben ne mondja nekem senki, hogy van..
Én szültem volna még ennél előbb is, a kórházban is a szobatársaim 21 és 20 évesek voltak, egyik azóta már le is diplomázott pl.
És türelem 24 évesen is sokszor elfogyott, jóval idősebben ne mondja nekem senki, hogy van..
!
Nagyon fontos dolgot ír a 8., amit nem szoktak emlegetni, pedig ezt abszolút látom magam körül én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!