Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek nem túl nagy...

Szerintetek nem túl nagy kockázat erre a világra gyereket vállalni ?

Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 18:15
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
71%
Nem
2022. júl. 13. 18:21
 2/32 anonim ***** válasza:
14%
Inkább a felelőtlenség a helyes szó rá.
2022. júl. 13. 18:23
 3/32 anonim ***** válasza:
75%
nem
2022. júl. 13. 18:23
 4/32 A kérdező kommentje:

Csak a tisztánlátás végett, én senkit nem pontozok.

Hogyan fog mondjuk egy most született gyerek 20+ év múlva saját lakáshoz jutni ? Már a szülők nagyrésze is csak akkor juthat ingatlanhoz most ha 3 gyerekre aláír.

2022. júl. 13. 18:27
 5/32 anonim ***** válasza:
77%
A legtöbb ember 2 gyerekre kötötte a csok-ot, nem 3-ra, és ugyanúgy visszafizetik, mint más a hitelér. Régen is volt lakástámogatás, ahogy a jövőben is valszeg lesz. Dolgos szülőknek a gyereke is az lesz, nekünk is lett házunk 30 évesen pedig nem vállaltunk 3 gyereket, csak szimplán tanultunk, tepertünk, takarékoskodtunk és ennyi
2022. júl. 13. 18:30
 6/32 anonim ***** válasza:
88%
Ez a kérdés miért jön fel minden nap?
2022. júl. 13. 18:56
 7/32 A kérdező kommentje:

Hogy minden nap felmerül-e ez a kérdés itt azt én nem tudhatom.

Én csak azért irtam ki mert egyre bizonytalanabb a jövő és szeretném érteni, hogyan mernek az emberek akár több gyereket is vállalni amikor az sem biztos, hogy lessz-e mit enni vagy inni.

Egyre nagyobb a globális népessegszám és nem elég csak az ökológiai lábnyomok méretét csökkenteni. A lábak számával is van gond.

2022. júl. 13. 19:05
 8/32 anonim ***** válasza:
77%
Pont ezen gondolkozok és kezdem magam lebeszélni a 2.gyerekről. A férjem csalódott,látom rajta,de én is attól félek,hogy konkrétan kb.30 év múlva nem lesz ivóvíz sem..
2022. júl. 13. 22:06
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Én kicsit irigylem azok optimizmusát, akik most szülnek. Mi a férjemmel a közszférás diplomás bérünkből örülünk, ha az emelt gázt kifogjuk tudni fizetni. Gyerek kizárt, pedig betöltöttük a 3x-et.
2022. júl. 13. 22:17
 10/32 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha úgy vesszük kb szinte sose volt alkalmas a világ a gyerekszülésre. Első és második világháború alatt is születtek gyerekek,ahogy a többi korszakban is amikor tomboltak a járványok,éhínség volt stb stb...Lehet mondani,hogy régen jobb,de nem volt :D Én sem akarok gyereket,de nem konkrétan a mostani helyzet miatt.
2022. júl. 13. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!