Más is érzi ezt?

Figyelt kérdés
Itt a nyár,a gyerekeim állandóan unatkoznak. Voltak már táborban is,de annak is vége.Egy kisvárosban lakunk,nemsok program van erre, de jönnek mennek, hol ők mennek osztálytársakhoz, hol ide jönnek, fagyizni mennek, a nagyobb csavarogni a városba, de ahogy haza érnek, nyávognak hogy itt minden rossz, minden unalmas.Van egy csomó játékuk, xbox, telefon, tablet, lego, társasok, gyurma, minden ló.fasz.(nekem fele se volt gyermekkoromban) de semmi nem jó. Nagy udvarunk van, tarambulin, libikoka, sátor, tollas, ping ping, jószágok, most kaptak egy egy nyuszit is, de ha kiküldöm őket, nemtudják mivel elfoglalni magukat,csak ha én is ott vagyok, vagy játszok velük. De őszintén, idő sincs mindig rá, és kedvem sincs mindig. Ha azt mondom menjünk el biciklizni, sétálni, horgászni,az is unalmas.A tavalyi medencénk tönkrement, de most egy egy jóval kisebbet tudunk venni, erre a 7 éves fiam azt mondta hogy az egy szar lesz,és ő fürödni se fog benne. Olyan ideges lettem, legszivesebben lepofoztam volna, de nem,megmondtam hogy hogy merészeli ezt mondani, és büntetésből nem lesz mendence idén. Már rongyosra beszéltem a szám, 100 dolgot lehetne játszani, de semmi nem jó nekik,semmit nemtudnak értékelni, megbecsülni. Nekik az lenne a legjobb ha mindennap átmennnénk a másik városban lévő strandra. De hiába mondom hogy nem lehet mindig, és nekünk ezért az apjukkal mennyit kell dolgozni.Két fiú amúgy.Bocsi,de kikellett adnom magamból.

2022. júl. 7. 14:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt mondom, hogy nem kéne őket szórakoztatni. Sokan mégis megteszik, mert összeszarják magukat, hogy a gyerek dühös lesz, sírni fog, stb. A gyerek pedig ezt pontosan tudja. Én nem hiszem, hogy zömében azok a gyerekek buzerálják a szüleiket egész nap, hogy szórakoztassák őket, akiknek nem álltak haptákban a szülei mikor elfingotta magát. Egy kis unalomba még senki nem halt bele.
2022. júl. 8. 08:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!