Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted mi a helyes, ha egy...

Szerinted mi a helyes, ha egy nő terhes lesz és nem akarja a gyerekét?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. júl. 5. 21:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"6. Ahogy te írod, hogy a férfi is lemondhat róla, az igaz, de ez a felelőség teljes áthárítása, megszüli és otthagyja"

Miért, a sok lelépő pasi, aki megcsinálja és otthagyja, az mi?

Szerintem semmivel sem rosszabb az az anya, aki az apjának adja át a felelősséget, mint az a pasi, aki az anyjára hagyja teljesen a gyereket.

Nyugodtan lehet felőle rendelkezni, keresni neki nevelőszülőket, akár apa, akár anya gondoskodik kizárólag a gyerekről, nem muszáj egyiknek sem nevelnie! Semmivel sem rosszabb az egyikre bízni teljesen, mint a másikra!

(csak ugye ez kellemetlen lenne a férfiaknak, mert ha már kétszer háromszor cserélte a pelenkáját és etette, nem akarja majd örökbe adni, hiába az lenne a logikus.. tudják ezt nagyon jól, ezért lépnek le, hogy véletlen se szerethessék meg a gyereket, hogy az érzelem felülírja a logikát, utána már nekik lenne nehéz megválni tőle. Amíg a nőnek, addig nem érdekli őket..) Szóval tessék csak intéztetni a pasival a gyerekes dolgokat, majd ő megoldja, ő is tud neki családot keresni, akár örökbeadással, akár az állam által, tudja etetni, tudja pelenkázni, tudja ringatni, amíg nem talál jobb megoldást.

2022. júl. 6. 08:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem egy csajt, volt már 3 gyereke akiket egyedül nevelt, de de aztán mindtől lemondott és örökbe adta őket, mondjuk a gyamügy sűrűn járt hozzájuk. Később összeállt egy pasival és mivel nem volt alapból se egy anyatípus, azt mondta, nem akar több gyereket, volt is pár abortusza, de a legutolsó terhességét későn vette észre és meg kellett szülnie a picit, de bent hagyta a kórházban. Em is bolt lelkiismeret furdalasa, meg semmi rossz érzése, nyíltan beszélt erről. Hát legalább esélyt adott neki, remélem egy szerető családba került a baba.
2022. júl. 6. 09:05
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

12-es. Az ilyennél azt nem értem, hogy ha már szexel, akkor miért nem védekezik? Mi ezen olyan nehéz?

Ha jól számolom négyszer szült és ezen kívül még párszor volt terhes, csak elment abortuszra. Ennyiszer azért nem szakad el a gumi...

Mikor feljön az abortusz-kérdés, ezért tartanám én minden "szájtépős-hergelős" meddő vitánál előbbre, ha a felvilágosításba és a szexuális nevelésbe fektetnénk inkább ekkora energiákat. Az abortuszok nagy része megelőzhető lenne.

2022. júl. 6. 09:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13-as teljesen igazad van. A fejekben kellene fényt csinálni, hogy ne az abortusz legyen a fogamzásgátlás. Például ez a csaj, akiről írtam, sosem védekezett, ahogy esik úgy puffan elven volt, mert hogy drága a gyógyszer :S Meg jött azzal, nem is szedheti mert neki ez, meg ez a baja. Teljes sötétség volt nála. 12 voltam.
2022. júl. 6. 11:49
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

22 éves vagyok nekem is volt egy abortuszom, nem is tudjuk hogy jöhetett össze:/

4 hetes voltam mikor már minden bajom volt

8hetes mire kivették

Azóta spirálom van!

Szóval ez döntés kérdése, ha valaki hülye ugyan úgy megtörténik vele majd újra…

2022. júl. 6. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:

11. Az is ugyan olyan rossz de azért, mert sok férfi, ott hagyja a nőt a kisgyerekkel egy olyan nőnek aki tudja, hogy nem akarja felnevelni a gyereket nem muszáj a rossz példát követnie. Véleményem szerint beszéljék meg.

Van sok negatív példa férfiaknál is ott hagyják a családot, de ettől még nem követendő.

2022. júl. 6. 13:02
 17/18 anonim ***** válasza:
80%

Uncsim is így járt

Együttvoltak a palijával vagy fél éve

Terhes lett

A csávó otthagyta mert uncsim nem akarta elvetetni

Szóval az sem normális ha a nő a férfi akarata ellenére meg akarja tartani, akkor számoljon azzal hogy magára maradhat

2022. júl. 6. 13:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Tegye amit akar, / jónak lát.

Én pl ha teherbe esnék, azonnal elvetetném, minden esetben, mert soha nem akarok gyereket, se terhességet kihordani, sem szülni nem akarok. Sem másnak adni nem akarnám, már ha végig kínlódtam a terhességet meg a szülést.

Nálam a műtét ( abortusz) az egyetlen lehetséges opció.

2022. júl. 9. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!