Szerinted mi a helyes, ha egy nő terhes lesz és nem akarja a gyerekét?
45 vagyok, nem volt nem kívánt terhességem.
Ha lett volna sem mindegy, mikor. MErt volt olyan időszaka az életemnek, amikor kb a kutya nem vette volna észre, hogy terhes vagyok, szülök, örökbe adom. Máskor meg igen, és akkor pl nem biztos, hogy be mertem volna ezt vállalni.
Úgyhogy erre szerintem csak az adott helyzetben levő nő válaszolhat, akkor, aktuálisan.
Mindegyik lehet helyes, kivétle a megszüli és a párjára hagyja - ez csak abban az esetben helyes, ha előtte ezt megbeszélik a párjával és ő is így szeretné
Illetve a gyógynövényes nem biztos, hogy használ. Ha megszüli és örökbe adja az is helyes, ha úgy dönt, hogy elveteti és abortuszra megy az is helyes.
Nyilván, amit ő annak lát/gondol.
Esetemben ez egyértelműen az abortusz lenne. Ha nem akarom azt az adott terhességet, akkor senki és semmi nem tudna rávenni, hogy 9 hónapig kihordjam, plusz iszonyú kínok között megszüljem, kitéve a testem minden negatív velejárójának, eü kockázatnak, sőt akár annak, hogy belehalok. Köszi, kihagyom.
Védekezem természetesen és eddig hálisten nem is volt gond, de 100%-os védelem nincs, így hát ha arra kerülne sor, hogy nem kívántan teherbe esnék biztosan nem tartanám meg.
"Mindegyik lehet helyes, kivétle a megszüli és a párjára hagyja - ez csak abban az esetben helyes, ha előtte ezt megbeszélik a párjával és ő is így szeretné"
A párja is örökbe tudja adni, beadhatja nevelőszülőkhöz, neveltetheti rokonával.. Ő is rendelkezhet a gyereke felől, nem csak a nő, így szerintem helyes. Ne csak a nő döntsön róla, ha már megszületett, hanem a férfi is. Így is van és így van jól! Senki nem tudja rákényszeríti a férfit, hogy nevelje a gyerekét(meg a nőt sem), ha az nem akarja nevelni, neki is megvan minden joga "lemondani" róla és áttolni a felelősséget másra, mint ahogy a nő is áttolta rá, hogy nála hagyta a gyereket és lelépett.
6. Ahogy te írod, hogy a férfi is lemondhat róla, az igaz, de ez a felelőség teljes áthárítása, megszüli és otthagyja. Beszéljék meg előtte továbbra is.
A kérdésben az szerepel a nő nem akarja a gyereket, így előre tudja, hogy csak azért szülné meg, hogy otthagyja a párjának, nos ezt előre kell tisztázni , egyáltalán nem korrekt csak úgy ott hagyni, hogy oldja meg.
Megszülni és intézetbe adni vagy örökbe és hasonlók semmiképp ne!!
Mit él át egy gyerek ilyenkor?!!
Inkább abortusz vagy 3 napon belül esemény utáni!
Semmiképp ne szüld meg ha nem akarod a gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!