Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Budapestiek, milyen helyeket...

Budapestiek, milyen helyeket ismertek, ahol van"gyermekmegőrző"?

Figyelt kérdés

3 gyerekem van. A legkisebb 2 éves lesz. Nincs segítségem semmi és fél éve dolgozom is teljes állásban. Kezdek teljesen lemerülni. Évek óta nem tettem semmit"magamért", 4 éve nem voltam fodrásznál vagy akár csak egyedül vásárolni, orvoshoz, mindenhova viszem magammal őket.

Olyan helyet keresek, ahova le lehet adni a gyereket akár csak egy órára is ilyen játszóház félébe. Akár egy edzőterem, ahol kardiózom egyet addig, akár egy Tesco ahol nyugiban bevásárolhatok. Tudtok ilyen helyeket?

2022. júl. 2. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az Árkádban Kölyökparkban vallalnak gyermek felügyeletet, azt hiszem 3 ev a korhatár. Mi szoktunk odajárni.
2022. júl. 2. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ikea
2022. júl. 2. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ikea.
2022. júl. 3. 06:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ikea, Tescó(ahol van játszóház is, pl Budaörsön).

Nehéz, mert 2 éves a legkisebb. A Camponában van felügyelet 4 éves kortól. A játszóházukban egész napos gyerekmegőrzés is van 5ezerért, foglalkozással. Van az Etele plázában is, de az drágább, kb annyi, mint a Mammutban, ahol szintén van. Van Budaörsön egy játszóház, ott is van, de csak rövidebb időre.

Az Árkádos is jó, én is 3 évre emlékszem, de régen voltunk. Régebben mintha lett volna a Sugárban is. Van még felügyelet a Lurdyban is.

Én a Camponát ajánlom, az a legolcsóbb, de 4 éves kortól van csak.

2022. júl. 3. 14:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!