Budapestiek, milyen helyeket ismertek, ahol van"gyermekmegőrző"?
3 gyerekem van. A legkisebb 2 éves lesz. Nincs segítségem semmi és fél éve dolgozom is teljes állásban. Kezdek teljesen lemerülni. Évek óta nem tettem semmit"magamért", 4 éve nem voltam fodrásznál vagy akár csak egyedül vásárolni, orvoshoz, mindenhova viszem magammal őket.
Olyan helyet keresek, ahova le lehet adni a gyereket akár csak egy órára is ilyen játszóház félébe. Akár egy edzőterem, ahol kardiózom egyet addig, akár egy Tesco ahol nyugiban bevásárolhatok. Tudtok ilyen helyeket?
Ikea, Tescó(ahol van játszóház is, pl Budaörsön).
Nehéz, mert 2 éves a legkisebb. A Camponában van felügyelet 4 éves kortól. A játszóházukban egész napos gyerekmegőrzés is van 5ezerért, foglalkozással. Van az Etele plázában is, de az drágább, kb annyi, mint a Mammutban, ahol szintén van. Van Budaörsön egy játszóház, ott is van, de csak rövidebb időre.
Az Árkádos is jó, én is 3 évre emlékszem, de régen voltunk. Régebben mintha lett volna a Sugárban is. Van még felügyelet a Lurdyban is.
Én a Camponát ajánlom, az a legolcsóbb, de 4 éves kortól van csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!