Szerintetek is szemét húzás volt?
40#
Azért kíváncsi lennék, ha majd 2 gyerekkel kell majd valamit megoldani..azt hogyan fogja kivitelezni. Ha már most arra is életképtelen, hogy 1 gyerekkel elintézzen valamit.. 🤔 Én biztosan valami ufó vagyok, hogy 3 gyerekkel megoldok mindent.. És nincs jogsim - mert nem vezethetek.
Ne haragudj kérdező, még a kommented után sem érzem azt, hogy bárhol is igazad lenne.
Egyrészről olyat még nem hallottam, hogy egy apa ne lenne fáradt, ha nem 24/7 dolgozik, mint MI6 ügynök, akkor igenis rá tudta volna szánni azt a fél-1 órát, amennyibe ez telt volna. Azt nem fogod itt senkinek sem beadni, hogy ennyi időt nem tudott volna rászánni. Mindenki pihenni akar, a te férjed sem fáradtabb bárki másnál.
Másrészről az, hogy neki autója van, neked meg nem, nem ment fel sőt. Ő tett volna neked szívességet, neked így nem kellett, mert te úgy gondoltad, hogy ennél több jár neked. A férjem szokta mondani, hogy járni jár, csak nem jut. Addig kerested a kifogásokat, amíg mindenről lemaradtál. És látod, semmivel nem jártál jobban, mert a boltig ugyanúgy el kell jutni, ha apjuknak lóg ki a bele, akkor is, csak ott még fizetni is kell. Nagyon furcsán gondolkodsz.
Basszus de ráértek, hogy 5 oldalon keresztül szidjátok-hordjátok, ahogy a szátokon kifér. :D
Igazatok van amúgy, de ezt nem értem, ha látom, hogy már le lett írva 40szer ugyanaz, minek írja le valaki 41ediknek is ugyanazt, amit az előző 40 válaszoló? :D
Félelmetes, hogy mennyi indulat van az emberekben, és hogy minden alkalmat megragadnak, hogy valakin levezethessék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!