Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is szemét húzás volt?

Szerintetek is szemét húzás volt?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm felajánlott nekem babaruhákat, ami nekünk nagy segítség volt. Párszor kérdezte hogy mikor tudom elhozni, de nekem terhesen, egy 1,5 évessel nem könnyű, a férjem meg sokat dolgozik. De gondoltam ráér ha megszületik a baba. Most meg látom hogy árulja őket. Meg se kérdezte előtte, hogy akkor kell-e? Ráírtam hogy akkor ezt hogy, ha nekem ígérte? És akkor jött azzal hogy nem vittem el, de egy pár ruha még van, amire nincs még vevő, elviszem-e? Csak hát jól kiválogatta, mert amit adna, az kb rongy, a szépeket meg jól kiválogatta. Szerintem ez gusztustalan húzás.
2022. júl. 1. 08:50
 41/94 anonim ***** válasza:
100%

40#

Azért kíváncsi lennék, ha majd 2 gyerekkel kell majd valamit megoldani..azt hogyan fogja kivitelezni. Ha már most arra is életképtelen, hogy 1 gyerekkel elintézzen valamit.. 🤔 Én biztosan valami ufó vagyok, hogy 3 gyerekkel megoldok mindent.. És nincs jogsim - mert nem vezethetek.

2022. júl. 1. 12:22
 42/94 anonim ***** válasza:
100%
"De ha annyira útban volt neki, át is hozhatta volna" - persze, sőt, meg is köszönhette volna, hogy kegyeskedtek elfogadni. Az ilyen emberek miatt dobnak ki az emberek egy csomó amúgy még hasznosítható dolgot ajándékozás helyett:(
2022. júl. 1. 12:26
 43/94 anonim ***** válasza:
93%
Kíváncsi vagyok hogy a kérdező eltűnik vagy azért még fog reagálni valamit így durván egyöntetű 42 válasz után, hogy akkor mi a helyzet bár lehet ahhoz is lusta lesz és még nekünk kell kitalálni valamit helyette hisz nekünk mibe fájna ő nagyon elfoglalt az 1,5 évesével...
2022. júl. 1. 12:36
 44/94 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, még a kommented után sem érzem azt, hogy bárhol is igazad lenne.

Egyrészről olyat még nem hallottam, hogy egy apa ne lenne fáradt, ha nem 24/7 dolgozik, mint MI6 ügynök, akkor igenis rá tudta volna szánni azt a fél-1 órát, amennyibe ez telt volna. Azt nem fogod itt senkinek sem beadni, hogy ennyi időt nem tudott volna rászánni. Mindenki pihenni akar, a te férjed sem fáradtabb bárki másnál.

Másrészről az, hogy neki autója van, neked meg nem, nem ment fel sőt. Ő tett volna neked szívességet, neked így nem kellett, mert te úgy gondoltad, hogy ennél több jár neked. A férjem szokta mondani, hogy járni jár, csak nem jut. Addig kerested a kifogásokat, amíg mindenről lemaradtál. És látod, semmivel nem jártál jobban, mert a boltig ugyanúgy el kell jutni, ha apjuknak lóg ki a bele, akkor is, csak ott még fizetni is kell. Nagyon furcsán gondolkodsz.

2022. júl. 1. 12:46
 45/94 anonim ***** válasza:
7%
Valószínűleg nem tudta, nem akarta tovább tárolni, ezt megértem, mert én is minél előbb tovább akarom adni, mert alig férünk. De az elég szemétség volt tőle, hogy meg sem kérdezte tőled, hogy kell-e vagy sem. Tájékoztatni kellett volna, hogy ha nem mész érte, tovább adja, ez lett volna a minimum.
2022. júl. 1. 12:58
 46/94 anonim ***** válasza:
13%

Basszus de ráértek, hogy 5 oldalon keresztül szidjátok-hordjátok, ahogy a szátokon kifér. :D

Igazatok van amúgy, de ezt nem értem, ha látom, hogy már le lett írva 40szer ugyanaz, minek írja le valaki 41ediknek is ugyanazt, amit az előző 40 válaszoló? :D

Félelmetes, hogy mennyi indulat van az emberekben, és hogy minden alkalmat megragadnak, hogy valakin levezethessék. :)

2022. júl. 1. 13:00
 47/94 anonim ***** válasza:
0%
Kíváncsi vagyok ki az minden kommentre 50%-ost és miért...
2022. júl. 1. 13:00
 48/94 anonim ***** válasza:
100%
"De az elég szemétség volt tőle, hogy meg sem kérdezte tőled, hogy kell-e vagy sem" - kérdező írja: "Párszor kérdezte hogy mikor tudom elhozni" - hányszor kellett volna még esedezni???
2022. júl. 1. 13:02
 49/94 anonim ***** válasza:
83%
46. Te talán nem ezen az oldalon kommentelsz? Nincs jobb dolgod? Te miért nem keresel valami hasznosabb elfoglaltságot? Gondolom itt adod le a feszkót :D
2022. júl. 1. 13:05
 50/94 anonim ***** válasza:
82%
46.Na gondoltam lesz valaki aki védi a kérdezőt is, téged mit zavar amúgy hogy ennyien leírják ha amúgy nem is ténylegesen a kérdésre válaszolsz? Eleve a kérdező hibás és általában ilyen kérdéseknél többen kifejtik mi a gond, több szemszögből. És senki nem szidja csak leírjuk hogy szerintunk miért nem úgy van ahogy ő látja...itt senkiben nincs nagyon indualt max a kérdezőben. De gondolom te lehetsz a kérdező másik fiókból hogy védjed magadad XD...mert nagyon random hogy ennyi válasz után hirtelen megjelenjen 1 valaki aki nem is a témához szól de max a kérdezőt védi.
2022. júl. 1. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!