Szerintetek mit kezdjek a helyzettel?
"már nem azért,de ha elcserélte volna arra,akit én húztam,annak ugyanúgy tudta volna azt adni"
Tényleg? Olyan vacak ajándékot talált ki, hogy bárkinek odaadhatná? Ne már.
Szerintem jogosan akadt ki, mert kihúzott valakit, gondolkodott a dolgon, kitalált egy valószínűleg személyes, jópofa ajándékot neki, lehet, már el is készült vele/megvette.
Ha a sráccal jó kapcsolatban vagytok, akkor készíts neki is ajándékot. Nem kell az osztálykarácsonyon, mindenki előtt odaadnod neki (az tényleg fura lenne, ha két embert ajándékozol meg, amikor elvileg a húzásról szól a dolog), akár meg is beszélhettek szünet elejére egy találkozót, ahol megajándékozod, biztos örülni fog neki.
Ha meg nem vagytok olyan jó kapcsolatban, hogy elhívd teszem azt december huszadikán egy kávéra, hogyan szerettél bele?
Nem a barátom :D Szóval nem tud róla,hogy szerelmes vagyok belé,bár lehet sejti,illetve elég valószínű,hogy kölcsönös a dolog. :) Viszont az,hogy a barátnőm, kihúzott valakit,és aztán elcseréli és az kamu akkor már,mert,hogy eredetileg nem is őt húzta...hát elmondanám,hogy kb.4x húzott újat és először is ezt a fiút húzta ki csak bekamuzta,hogy saját magát húzta..ennyit arról,hogy neki annyira fontos lenne és ő nem hazudott.A másik meg,hogy nem személyeset talált ki,mert alig ismeri a fiút,ellentétben velem,mert én tudnék adni neki személyes ajándékot.
Nem azt mondom,hogy kötelező kicserélni,de ha én lettem volna a helyébe,100%,hogy megteszek egy ilyen kis semmiséget a barátnőmnek...neki édes mindegy,hogy őt húzta-e vagy sem,mert nincsenek közeli kapcsolatban,viszont nekem nem éppen mindegy,és ezt ő is tudja.Ha pedig megajándékoznám csak úgy...tényleg egyből leesne neki,hogy tetszik nekem és hülyének nézne azt meg nem szeretném..szóval mindegy most már,de azért köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!