Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is szemét húzás volt?

Szerintetek is szemét húzás volt?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm felajánlott nekem babaruhákat, ami nekünk nagy segítség volt. Párszor kérdezte hogy mikor tudom elhozni, de nekem terhesen, egy 1,5 évessel nem könnyű, a férjem meg sokat dolgozik. De gondoltam ráér ha megszületik a baba. Most meg látom hogy árulja őket. Meg se kérdezte előtte, hogy akkor kell-e? Ráírtam hogy akkor ezt hogy, ha nekem ígérte? És akkor jött azzal hogy nem vittem el, de egy pár ruha még van, amire nincs még vevő, elviszem-e? Csak hát jól kiválogatta, mert amit adna, az kb rongy, a szépeket meg jól kiválogatta. Szerintem ez gusztustalan húzás.
2022. júl. 1. 08:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező azzal ugye tisztában vagy hogy egy gyerek felnevelése többe kerül mint amit a csok-al kaptatok? Vagy azt várod hogy majd mindig megszán titeket valaki és fizeti a dolgaitokat?

40-50 millióért meg nem fogtok ti házat venni, mivel feltételei vannak, az egy főre jutó nm-er meg van adva.

Meg nehogy sajnáljunk már.. tanulni kellett volna nem az államon meg a rokonokon élősködni.

2022. júl. 3. 15:47
 92/94 anonim ***** válasza:
80%
🤦‍♀️ Istenem.. Egy újabb idióta aki csak potyogtat a semmire..
2022. júl. 3. 15:52
 93/94 anonim ***** válasza:
68%

Az állami birkanyáj egy újabb tagja..és miből fizetitek vissza azt a 30 millió büntető kamatot ha nem jön össze a harmadik?

Miből hordjátok fejlesztésre a gyereket ha bármi baj van?

Az én gyerekem fejlesztése havonta 50 ezer. és még nem evett, nem vettem pelenkát, gyógyszert, vitamint, nem nőtte ki a ruháját. Havonta 120 ezer és ez csak egy gyerek. Jó, tudom, lehet mindenből a silány minőséget venni, lehet koldulni. De pl a választható oltásokat miből adatjátok be? Az is összesen 100 ezer felett van. Vagy felelőtlenek vagytok és nem kapja meg?

2022. júl. 3. 15:56
 94/94 anonim ***** válasza:
100%
100x is, apuka is el tudott volna menni érte, és a kérdező 1,5 évessel se hal bele a bkv-zásba.Ha tényleg szükségük lett volna rá mentek volna.
2022. júl. 5. 19:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!