Szerintetek is szemét húzás volt?
Kérdező azzal ugye tisztában vagy hogy egy gyerek felnevelése többe kerül mint amit a csok-al kaptatok? Vagy azt várod hogy majd mindig megszán titeket valaki és fizeti a dolgaitokat?
40-50 millióért meg nem fogtok ti házat venni, mivel feltételei vannak, az egy főre jutó nm-er meg van adva.
Meg nehogy sajnáljunk már.. tanulni kellett volna nem az államon meg a rokonokon élősködni.
Az állami birkanyáj egy újabb tagja..és miből fizetitek vissza azt a 30 millió büntető kamatot ha nem jön össze a harmadik?
Miből hordjátok fejlesztésre a gyereket ha bármi baj van?
Az én gyerekem fejlesztése havonta 50 ezer. és még nem evett, nem vettem pelenkát, gyógyszert, vitamint, nem nőtte ki a ruháját. Havonta 120 ezer és ez csak egy gyerek. Jó, tudom, lehet mindenből a silány minőséget venni, lehet koldulni. De pl a választható oltásokat miből adatjátok be? Az is összesen 100 ezer felett van. Vagy felelőtlenek vagytok és nem kapja meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!