Szerintetek is szemét húzás volt?
Gondolom vàrtad volna, hogy ő vigye el neked, úgy, hogy még ingyen is van. Na ezért adja el, mert úgy volt vele, nem elég, hogy ingyen adja oda, még ő könyörögjön, esetleg vigye hàzhoz.
Én is eladtam volna őket.
Nem volt szemét húzás. Ha annyira kellett neked, akkor biztosan meg lehetett volna oldani, hogy elhozzátok. Vagy legalább mondani valamit, hogy pl. 1 hónapon belül elhozod.
Biztosan úgy látta, hogy annyira nem is kell neked, mert nem teszel semmit, hogy elhozhasd.
Én sem értek veled egyet.
Egyrészről nem értem, hogy miért nem tudtatok érte menni. Nekem is másfél éves gyerekem van, azért annyira nem bonyolult vele mozogni, nyilván viszed sétálni, játszótérre, boltba, nagyszülőkhöz stb. De ha éppen mégis valami miatt nem ment valóban, akkor meg el lehetett volna küldeni apjukon is a szajréért.
Másrészről, ha van valami, amit utálok, az az, ha haszontalan holmikat, vagy mások szemetét kell nekem balról jobbra, majd jobbról balra rakosgatnom. Én sem vártam volna, míg egy bakfittyet mondasz, megkérdezte többször is, neked nem volt elég fontos, hogy megold mégis, ez van. Azért nem ekkora tragédia.
3-as, igen maradt a kisfiam után ruha. Csak épp azt nem adhatom rá egy kislányra. És megvehetem újonnan, ez is igaz, csak pár hétig ha hordja majd a kicsi és elég nagy beruházás.
4, nem az a szemétség, hogy árulja őket, hanem hogy már nekem ígérte. Nem is vettem semmit, mert számítottam rá. Most meg itt állok ruha nélkül és mindjárt itt a baba. Sajnos így egyszerre ez most nagy kiadás lesz.
És nyilván a férjemnek most lesz szabija, akkor el tudotr volna érte menne. Mondtam ia neki, amikor kérdezte hogy mindenképp kell, menni fogunk érte. De ha annyira útban volt neki, át is hozhatta volna. Kocsija van, ellenben nekem bkv-zni kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!