Szerintetek is szemét húzás volt?
Ha ennyire kellett, és ennyire számítottál rá, hogy nem is vettél semmit, akkor tényleg illett volna normálisabban megbeszélni.
Szerintem érhető, hogy a viselkedésedből arra gondolt, hogy neked nem is kell.
El kellett volna érte mennetek, vagy megbeszélni, hogy mikor mentek. De ez így csak lógott a levegőben.
Hát ne haragudj de ilyen hozzáállással véletlenül sem ajánlanék fel legközelebb sem semmit. Jó indulattal felajánlotta, nem mentetek érte, most meg itt szapulod és ő a szemét amiért más módon szabadult meg tőle. Hát ez volt a tanulópénz. Elmenni nem volt időtök érte, akkor majd most lesz időtök elmenni vásárolni a babának, nehogy még neked álljon feljebb. :D Gondoltam, meg azt hittem... Miért nem beszéltetek meg, hogy ekkor és ekkor mentek érte!?
Amúgy elmész egy Hádába és egy 10-esért bevásárolsz az újszülöttednek két méretsort kb. Ez azért nem olyan óriási költség... Vagy ha mégis akkor azért elgondolkoznék.
Azért szabadnapon az, hogy kocsival elmentek valahova és előtte utána megkajaltok valahol vagy kirandultok, az nekem a pihenés kategoria. Vagy ti soha nem mentek sehova?
Egyébként egyszerű lett volna: köszönöm, hogy gondoltál ránk! Még nincs meg a szekrenye és Pisti is sokat dolgozik, szülés előtt lesz szabin, akkor tudnánk elmenni érte. Gond kenne ha addig félre tenned nekunk?
Egyetértek az előzőekkel.
Még annyit, hogy miért kell szabadság a férjednek ahhoz, hogy elhozzátok a ruhákat? Hétvégén is dolgozik? Cserébe sem kap hét közben szabadnapot?
De még csak egész nap se kellett volna. Bőven elég, ha du. 5-re hazaér, és utána valamelyikőtök elmegy a ruháért.
Az meg, hogy "ő is elhozhatta volna", enyhén szólva bicskanyitogató hozzáállás. Ingyen adta volna, ha el se vagy képes vinni tőle, akkor így jártál.
És aki ruhát ajánl fel, azért ajánlja, mert útban van, mert kell a hely az aktuális méretű ruháknak. Nem fogja hónapokig tartogatni senkinek, hanem örül, ha mihamarabb elviszik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!