Milyen nevű gyerekek járnak a gyereked óvodás-iskolás csoportjába? A te gyerekeidet hogy hívják?
Nekem még kicsi a gyerekem, de az unokahúgomat Tündének (Tündike) hívják.
Emma, Frida, Friderika, Inez, Melissza, Vanda, akit emlegetni szokott.
De van egy ikerpár, akit Snezirának és Nazirának hívnak, az ő nevükön nagyon meglepődtem amúgy.
Fiúknál sok a Noel, Nolen, Kolen, Kevin, Máté, Bence, de van közöttük egy Viktor is.
Vagy gyakori nevek, vagy nagyon cifra, kacifántos nevek.
Előbbire jó példa az Emma, Hanna, Zoé, Réka, Máté, Bence, Beni (Benedek, Bendegúz, Benedikt), Dominik, Anna, Vanda.
Utóbbira Melánia, Nátániel/Nataniel, Nikoláosz, Melodi, Mircella, Dáriusz.
A gyerekeim neve Boglárka és Ádám.
Lénából és Emmából van a legtöbb, de van Hanna, Zoé, Bianka, Dominika.
Bence, Máté, Dominikból is több van, de van Zente, Zétény, Zénó is.
Magánóvodába jár, van 2 Zsolt és 2 Katalin, ezek a leggyakoribb nevek. Egyetlen egy tucatnév sincs, mint amiket felsoroltak.
Az én kislányom Aurélia
Oviban: Huba (másik csoportokban még három is van), János, Áron, Alex, Lázár, Gábor (2), Natasa, Anna, Fanna, Dorina, Bíborka, most több nem jut az eszembe.
Iskolában: Dorina, Csenge, Rózsa, Fanni, Emma, Bence (2), László, Dániel (3), Ákos, Nabil, Krisztián, Máté, Bálint (2), Krisztián, Engelbert, Imre, ők jutottak eszembe most. Ők már nagyok, felsősök.
Adél, 2x Laura, 3x Hanna, Luca, Szonja, Milla, Miriam, Petra, Lara, Zsuzsanna, Emese, Zoé, Csillag, Pandóra, Ilka
Koppány, Örs, 2x Bence, Áron, Vilmos, Simon, Nimród, Ádám, Bendegúz, Barnabás, László, Levente
Akiket emleget és/vagy én ismerek:
Lányok: Emma, Hanna, Gréta, Léna, Szofi, Szonja
Fiúk: Noel, Bence, Marcell, Dominik, Levente, Gergő, Márk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!