Utál, vagy megunt a gyerekem?
3 éves múlt áprilisban és egy ideje, ha megyek érte a bölcsibe, akkor még csak nem is köszön. A legtöbb gyerek ujjongva fut a szüleihez, őt meg szinte erőszakkal tudom csak hazahozni (a szép szó sem segít, se az egyeszség. Még a fagyi, csoki, torta gondolata sem csábítja).
Ma volt a bölcsis évzáró és inkább táncolt idegen szülőkkel, mint velünk.persze,ha kellett neki valami, akkor azonnal keresett. Ez mennyire (nem) normális?
Ilyen esetben én először magamba néznék. Mit tehettél, hogy egy HÁROM éves gyerek ennyire eltávolodott tőled? Vagy az apja mit tehet? Vagy a rokonok? Nincs e bántalmazva stb?
Ha nem találsz semmit, akkor gyerekorvossal, pszichológussal tessék elbeszélgetni.
Jézusom! Dehogy vertem el! Kiabálni is baromi ritkán szoktam. Már többen mondták, hogy legyek szigorúbb és ne hagyjam ennyire szabadon. De az én, pontosabban a mi elvünk az, hogy tapasztaljon meg minél több mindent. Próbálkozzon, de ha bármikor szüksége van ránk, mi ott vagyunk. Természetesen normális keretek közt, szabályokkal.
Itthon nem tapasztaltam nála ilyet. Bújik, keresi a közelségünket.
Az viszont tény, hogy az idegrendszerem rottyon van.
Egyébként, amikor már elindulunk haza, akkor szól, hogy szeretne enni abból a fagyiból/csokiból, amit emlegettem.
Valami miatt nem szeret otthon.
Én gyerekként a kistesóm születése után voltam így az oviban.
A kisfiam pedig a válásunk előtt, mikor már rossz volt a viszony, de még nem mondtuk meg neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!