Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés
Ma pancsoltunk a medencébe és rokon kisgyerek volt itt nálunk apukájával. Beszélgetünk és a kicsi szól, hogy mondani akarok valamit. Eltelik pár pillanat elkezd sírdogálni, hogy "de mondani akarok valamit".Mondjuk neki ne sírj figyelünk rád. Azt szeretted volna, hogy figyeljünk rád azért kezdtél sírni? kérdezem. Az apuka azt mondja: "csendbe legyetek mááá", ne szóljon senki hozzá most, ilyen felhergelt stílusba mondja. Aztán az apukája, bele mászik a gyerek fejébe és kidülledt szemmel elkezdi neki mondani, hogy ne viselkedjééél így, mit sírsz... Utána egyre jobban a gyerek is bele hergeli magát, "de mondani akartam valamit", közben meg azt mondogatta pityeregve anya anyuu. Az apa is mondja felemelt hanggal de ne sírjál ok nélkül,megyünk haza, ha nem fejezed be. Menjünk? Azt akarod? Már itt se vagyunk....Egy ideig lestünk ott a többiekkel, hogy most mi van. Aztán végül is csak annyit mondtam, hogy Légyszives ne kiabálj vele, mert megijeszted. Aztán azt mondja, hogy "Én gyerekem, én nevelem ne szóljáá bele, azt csinálok amit akarok". Mondom az oké te gyereked tudom, de fél tőled, ha ilyen eltorzult fejjel meg felemelt hangon szólsz hozzá. Ő is nyűgös, te meg még rá teszel egy lapáttal. Én nagyon el voltam képedve ezen.
2022. jún. 15. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Jól tetted hogy szóltál neki, én is ezt csináltam volna. Nem normális, ha így bánik a gyerekkel.
2022. jún. 15. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Én inkább nem írom le mit gondolok a helyzetről, meg a kedves szülőkről. Szegény kisgyerek 😥
2022. jún. 15. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt, hogy fogalmad sincs az előzményekről és közöd is csak annyi van hozzá, hogy max. megkéred apukát, hogy távozzanak, mert nem tetszik a viselkedése.

Komolyan azt hiszed, hogy a beszólásod változtat bármin is?

2022. jún. 16. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!