Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lizabella névről mi jut az...

Lizabella névről mi jut az eszetekbe ?

Figyelt kérdés

Fogalmunk sincs milyen nevet válasszunk. Amik eddig szóbajöttek: Elza, Elina, Lizabella (Liza túl rövid lenne), Lídia, Lorina, Frézia (tudom ez wc papír márka, de attól tetszik).

Légyszi építő jellegű ötleteket mondjatok.

2022. jún. 13. 10:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is giccses a Lizabella. Akkor már inkább Izabella, vagy a felsoroltak közül a Lídia.
2022. jún. 13. 12:01
 12/23 anonim ***** válasza:
19%
Legyen Kovács Liza Iza Bella 😜
2022. jún. 13. 12:09
 13/23 anonim ***** válasza:
31%

A Lizabelláról döntésképtelen szülők jutnak az eszembe (bocsi). Mintha rosszul kezdenéd kimondani a gyerek nevét, és menet közben javítanád a Liza nevet Izabelláral.

A fenti nevek közül az Elina tetszik úgy ahogy, de az Elena jobban hangzik számomra. Finom nőies csengése van. Az Elina egy hajszálnyival kislányosabb, míg az Elena komolyabb.

A többi nevet nem kommentálom, nem jönnek be nekem. De ez az én véleményem, nem kell egyetérteni.

2022. jún. 13. 12:41
 14/23 anonim ***** válasza:
22%
Debil
2022. jún. 13. 12:44
 15/23 anonim ***** válasza:
61%
Erőltetett, túl csicsás, túl Disney hercegnős
2022. jún. 13. 13:10
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Most akinek nem tetszik a Lizabella, az le lesz pontozva? Építő jellegű ötleten nem tudom, mit értesz, ha azt mondom, legyen Luca (az is L betűs, ha ezek tetszenek nektek) vagy Lívia vagy Lilla, az elég építő jellegű? Ismerek egy Elinát, aranyos kislány, de a mai napig szokatlan és furcsa számomra a neve. Akkor inkább Ella, hogy E betűset is mondjak. Elvirához vagy Evelinhez mit szólsz, ha a hosszabb nevek tetszenek?
2022. jún. 13. 14:07
 17/23 A kérdező kommentje:

16# nem pontoztam még senkit

A Líviával és a Bellával az a gond, hogy van a rokonságban.

Izabellával pedig, hogy akkor Izának kellene becézni így az sem tetszik.

A vezetéknév rövid, ezért kellene hosszabb keresztnév.

Tanácstalan vagyok.

2022. jún. 13. 15:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Írd le a vezetéknevet és adunk ötletet...
2022. jún. 13. 16:50
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Hogy anyuka vért izzadva akart alkotni valamit ami különlegessé teszi a kis hercegnőjét, de jól kitolt vele.

Lídia szép név.

2022. jún. 13. 19:15
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
17# Valamiért az az érzésem, hogy neked a Liza név tetszik és azért gondoltál a Lizabellára, mert akkor Lizának becéznétek, így szólítanátok. Viszont önmagában túl rövidnek tartod a vezetéknévhez. Mit szólnál akkor az Elizához?
2022. jún. 14. 11:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!