Lizabella névről mi jut az eszetekbe ?
Fogalmunk sincs milyen nevet válasszunk. Amik eddig szóbajöttek: Elza, Elina, Lizabella (Liza túl rövid lenne), Lídia, Lorina, Frézia (tudom ez wc papír márka, de attól tetszik).
Légyszi építő jellegű ötleteket mondjatok.
Nekem az Izabelláról sajnos óhatatlanul az Izabella-sárga szín jut eszembe.. .:-D
"Az Izabella-szín fakó sárgásbarna szín, elsősorban a kutyák és a lovak színének megnevezésére használják.
Izabella 17. századi spanyol királynőről kapta a nevét, aki egyszer három évig nem váltott inget, mert fejébe vette, hogy addig nem cseréli le, amíg férje, Albrecht osztrák főherceg be nem veszi az Északi-tenger partján, stratégiailag fontos helyen levő Ostend városát, amely ma Belgium területén található""
Elina és Lídia tetszenek.
Ezek olyan gyenge próbálkozások, ezek az újkeletű összetételek számomra.
Az anyuka nem tudta eldönteni, hogy Lizának vagy Izabellának hívják a gyerekét.
Egyébként hallás után 100 esetből 99-ben Izabellának fogják hallani, mindenütt magyarázkodni kell majd.
Legyen egyszerűen Izabella mivel úgyis így fogják hallani elsőre és így nemn kell magyarázkodnia. Ez még teljesen normális név. Lizabella túl sok és túl gicces mint a többi ilyen 2 nevű név. Önmagában szép a Liza.
Frézia (tudom ez wc papír márka, de attól tetszik
Ha tudod akkor ne add mivel gúnyolhatják emiatt...tudom mindent gúnyolnak de itt ahol egyértelmű valami azzal jobban tudnak viccelni...mint a flóra-bélflóra.
Nekem ezek tetszenek: izabella, liza, lídia (de inkább lívia), többi nem...túl kislányosak.
elzat ne, mert mindenki a frozent emlegeti majd és kicsinlálják szegényt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!