Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Balatoni 1 hetes táborra most...

Balatoni 1 hetes táborra most mennyi pénzt szokás adni?

Figyelt kérdés
Ha a teljes ellátás, programok fizetve vannak, de jönnek foglalkozást tartani kézművesek portékával, amiből vásárolhat a gyerek, meg sokat lesznek a parton, ott ugye jégkrém, fagyi, vattacukor vásárlási lehetőség... Mennyit adnátok így 1 hétre?
2022. jún. 2. 09:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Jó, hogy feltettem a kérdést, én napi 1000-ről indultam. Kicsit módosult az elképzelésem, de azért a 20 ezret soknak tartom. Ha baj van, a tanár úgy is szól, legfeljebb utalok.

Köszönöm a válaszokat!

2022. jún. 2. 12:35
 22/27 anonim ***** válasza:
35%

3as :D 10.000 már az én időmben se volt elég :D

Napi 5000 az kb reális

2022. jún. 2. 12:55
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát hirtelen nagyon megugrottak az árak kérdező :( 1000 forintért szerintem semmit nem lehet venni már a Balaton parton, ami nagyon gáz :(
2022. jún. 2. 13:10
 24/27 anonim ***** válasza:
68%
Én is adnék neki egy vagy inkább 2 tízest, hogy ne költse el mindet, de legyen nála vésztartalék. Ha teljes ellátás van, akkor ennyinek elégnek kell lennie.
2022. jún. 2. 14:20
 25/27 anonim ***** válasza:
80%
5 ezer pedig szerintem is reális, de minimum 3. Egy nyamvadt vattacukor egy ezres, fagyi+üdítő szintén, egy alap lángos 2 ezernél kezdődik. Plusz tök jó emlék marad ha a vásárban vagy valahol tud magának venni valamit, vagy akár csak egy zacsi mogyorót a boltban, válogathat, beoszthatja magának. 20 ezret minimum adnék egy hétre.
2022. jún. 2. 17:49
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Huszast minimum. Magamból kiindulva, hiába volt kaja az ilyen táborokban, az ehetetlen volt. Képes voltam napokig semmit nem enni ha nem volt pénzem külön kajára.

De ha azt nem is vesszük, egy vattacukor, egy limonádé vagy ilyesmi, és már 3000 Ft elment. És akkor még semmi kézműves nünükét nem vett, bár nyilván az nem is kell. Iszonyat drága minden a Balatonon.

2022. jún. 2. 19:22
 27/27 anonim ***** válasza:
47%

Emlékszek, hogy általános iskolás voltam, csak pár napra mentünk kirándulni, de már az elején elköltöttem az összes pénzem baromságokra (dísztárgy, gagyi ékszer stb.). Úgy kellett egy osztálytársamtól kaját lejmolnom. Jó tanulság volt.

Én napi 2000-t adnék.

2022. jún. 3. 08:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!