Balatoni 1 hetes táborra most mennyi pénzt szokás adni?
Jó, hogy feltettem a kérdést, én napi 1000-ről indultam. Kicsit módosult az elképzelésem, de azért a 20 ezret soknak tartom. Ha baj van, a tanár úgy is szól, legfeljebb utalok.
Köszönöm a válaszokat!
3as :D 10.000 már az én időmben se volt elég :D
Napi 5000 az kb reális
Huszast minimum. Magamból kiindulva, hiába volt kaja az ilyen táborokban, az ehetetlen volt. Képes voltam napokig semmit nem enni ha nem volt pénzem külön kajára.
De ha azt nem is vesszük, egy vattacukor, egy limonádé vagy ilyesmi, és már 3000 Ft elment. És akkor még semmi kézműves nünükét nem vett, bár nyilván az nem is kell. Iszonyat drága minden a Balatonon.
Emlékszek, hogy általános iskolás voltam, csak pár napra mentünk kirándulni, de már az elején elköltöttem az összes pénzem baromságokra (dísztárgy, gagyi ékszer stb.). Úgy kellett egy osztálytársamtól kaját lejmolnom. Jó tanulság volt.
Én napi 2000-t adnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!