Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Balatoni 1 hetes táborra most...

Balatoni 1 hetes táborra most mennyi pénzt szokás adni?

Figyelt kérdés
Ha a teljes ellátás, programok fizetve vannak, de jönnek foglalkozást tartani kézművesek portékával, amiből vásárolhat a gyerek, meg sokat lesznek a parton, ott ugye jégkrém, fagyi, vattacukor vásárlási lehetőség... Mennyit adnátok így 1 hétre?
2022. jún. 2. 09:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"Kapnak enni, nem fog lángost venni magának"

Oh, dehogynem. 😂😂😂

10ezret adnék.

2022. jún. 2. 10:29
 12/27 A kérdező kommentje:
12 éves, lány. Hát vannak eltérések. Én napi 1500-nál többre nem gondolnék.
2022. jún. 2. 10:37
 13/27 A kérdező kommentje:
A lángost egyébként nem szereti, így azt biztos, hogy nem venne, ahogy kb. minden más büfé ajánlat is kizárva, mert húst nem eszik. A jégkása, jégkrém, vattacukor, fagyi viszont így is drágák és csábítóak.
2022. jún. 2. 10:41
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
A kkor adj neki annyit. Te vagy az anyja, te ismered. Te döntesz, hogy mennyit adsz.
2022. jún. 2. 10:41
 15/27 anonim ***** válasza:
92%
12 éves, nem kicsi. Meg fogja érteni, hogy ha első nap elkölti az összes pénzét 6 adag fagyira, akkor nincs több. Jó lecke is ez, gyakorolja a pénz beosztását. Itthon se megyünk minden nap fagyizni.
2022. jún. 2. 10:50
 16/27 anonim ***** válasza:
70%

Mondjuk húszezret. Ez naponta kicsit több, mint 2500 Ft. Ebből lehet már venni ezt-azt, de be is kell osztani.

De természetesen az is számít, mennyire könnyen szorítjátok ki ezt a költséget.

2022. jún. 2. 11:15
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
15 ezret adnék.
2022. jún. 2. 11:20
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
15 ezret adnék.
2022. jún. 2. 11:36
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a biztonság kedvéért 20ast adnék, de hozzátenném, hogy ezt azért kapja, hogy legyen nála tartalék pénz, ha bármi történik, nem kötelező az összeset elkölteni. Én azért próbálom valahogy arra is tanítani, hogy nem kell addig költeni, amíg van, fosásig enni a fagyit, csak mert több pénz van nála. De ha nem a mértékletesség mintája, akkor 15e :D
2022. jún. 2. 12:31
 20/27 anonim ***** válasza:
76%

20-25 ezer forinttal engedném el. Amikor mi voltunk gyerekek, akkor kaptunk a nagyszülőktől / keresztszülőktől is, így összejött 10 ezer forint is. Persze nem költöttem el mindet, de jó érzés volt tudni, hogy van nálam tartalék.

Mi minden nap vettünk fagyit/jégkását, közösen összedobtuk vízibiciklire, parti játékokra. Volt olyan gyerek, akinek alig adtak pénzt a szülei, persze őt is bevettük a kis programjainkba, nem csináltunk belőle problémát. Viszont láttam rajta, milyen kellemetlen neki; ebből kiindulva a mai árak mellett legalább 20 ezer forinttal engedném el.

2022. jún. 2. 12:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!