Szoptatás vagy cumisüvegből való táplálás?
Sziasztok! 😊
Előre szeretném jelezni, hogy komolyan érdekelnének a válaszok, úgyhogy legyetek szívesek nem vitatémaként kezelni a kérdést. Nagyon köszönöm! 🤗
Az érdekelne, hogy miért döntöttek a szoptatás avagy a cumisüveg mellett? Mik voltak az indokok? Tervezett volt egyik avagy a másik, esetleg csak úgy sikerült valamilyen okból kifolyólag? Egyik sem rossz, nem szeretném fekete-fehér dologként kezelni. Azért kérdezem, mert érdekel, hogy miért lett "kifizetődő" az az út számotokra, amit választottok? Könnyebb, kényelmesebb volt? Miért? Köszönöm mégegyszer! 👍
23!
22es vagyok. Nekem pl fejnem sem kellett a 2 év alatt. Sosem gyulladt be a mellem. Ha sok volt a tej,akkor kifolyt magától.
Ismét 22es vagyok. Az én lányom konkrétan elengedte a cicit,ha jóllakott. De akkor már aludt is. Szóval legtöbbször nem volt büfiztetés.
Emiatt az oldalán aludt,hogyha bukna,ne fulladjon meg. Kitámasztottam,néha forgattam.
Szokták mondani, hogy árt a csípőnek. A csípője tökéletesen egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!