Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoptatás vagy cumisüvegből...

Szoptatás vagy cumisüvegből való táplálás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 😊

Előre szeretném jelezni, hogy komolyan érdekelnének a válaszok, úgyhogy legyetek szívesek nem vitatémaként kezelni a kérdést. Nagyon köszönöm! 🤗

Az érdekelne, hogy miért döntöttek a szoptatás avagy a cumisüveg mellett? Mik voltak az indokok? Tervezett volt egyik avagy a másik, esetleg csak úgy sikerült valamilyen okból kifolyólag? Egyik sem rossz, nem szeretném fekete-fehér dologként kezelni. Azért kérdezem, mert érdekel, hogy miért lett "kifizetődő" az az út számotokra, amit választottok? Könnyebb, kényelmesebb volt? Miért? Köszönöm mégegyszer! 👍

2022. máj. 29. 15:53
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

23!

22es vagyok. Nekem pl fejnem sem kellett a 2 év alatt. Sosem gyulladt be a mellem. Ha sok volt a tej,akkor kifolyt magától.

2022. máj. 29. 21:12
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Ismét 22es vagyok. Az én lányom konkrétan elengedte a cicit,ha jóllakott. De akkor már aludt is. Szóval legtöbbször nem volt büfiztetés.

Emiatt az oldalán aludt,hogyha bukna,ne fulladjon meg. Kitámasztottam,néha forgattam.

Szokták mondani, hogy árt a csípőnek. A csípője tökéletesen egészséges.

2022. máj. 29. 21:14
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Szoptattam, nehezen indult be a tejem, a kisfiam az első héten kizárólag tápszert kapott (de közben rengeteget volt mellen). Elfogadtam, hogy tápszeres lesz, őszintén szólva nem izgatott különösen, most se hiszem, hogy ezen múlt volna bármi is, na de abban a pillanatban, hogy elengedtem a szoptatàssal kapcsolatos feszkót (ami amúgy főleg külső nyomás volt), beindult a tejem. Onnantól hathónapos koráig kizárólagosan szoptattam, majd 14 hónapos koráig fokozatosan hagytuk abba, legutoljára az esti elalvás előtti alkalmat hagytuk el. Sose volt mellgyulladásom, semmi ilyesmi. Fejni a legelején fejtem, hogy legyen stimuláció akkor is, amikor a baba alszik, illetve amikor három hónaposan átmenetileg elkezdte átaludni az éjszakát, én meg még nem erre voltam kalibrálva, akkor fejtem annyit, hogy ne feszüljön a mellem.
2022. máj. 29. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!