Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Okkal kérhetném, hogy a párom...

Okkal kérhetném, hogy a párom változtasson az életén, munkáján, mielőtt babát vállalunk?

Figyelt kérdés

Ő szeretne gyereket. Én is. De nem a jelenlegi életünkbe.

A munkája, karrierje a szenvedélye, a másik szerelme mellettem. Tény, hogy rengeteg mindent elért az élete során és egy sikeres ember. De sokszor nem érzi, mikor elég... Régen ez rosszabb volt, mióta együtt vagyunk, próbál leengedni, rám is viszonylag sok időt szán.

Ennek ellenére úgy érzem, hogy három munkahely mellett nem tudna teljes értékű apuka lenni. Mert oké, én megvárom este, ha húzós napja van és később ér haza. De egy kisgyereknek mondjam azt, hogy igaz, apukád nem ért rád egész nap, de legyél fent hajnal 1-2-ig te is és majd akkor játszik veled?!

Szombatonként is dolgozik néha, gyerek mellett szerintem legyen már heti 2 nap, amikor nincs munka, nincs telefonálás, nincs "csak még ezt a szerződést átnézem". Próbálok rengeteg terhes levenni a válláról, de nem fogok egyedül felnevelni egy gyereket. Ő azzal takarózik, hogy majd kialakul ez, meg hogy a gyerek sem igényli azt, ha 24/7 a s.ggében vannak a szülők.

Azt még hozzátenném, hogy nem azért dolgozik ennyit, mert rászorulnánk vagy mert ez kell ahhoz, hogy kényelmesen éljünk. Fele ennyi pénzből is bőven meglennénk, vannak passzív jövedelmi forrásaink, befektetéseink is. Ő ezt azért csinálja, mert szereti.

2022. máj. 24. 20:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
91%

Azért,mert gyerekesen látod a világot.Még a leggazdagabb emberek is dolgoznak,gondolok itt a milliárdos emberekre, nem az itthoni gazdagokra.Az tette őket gazdaggá, hogy hajtottak.Persze élvezik is a pénzük adta lehetőségeket,de mindennek megvan az ő életükben is az ára.

Önmagában túltoltad a martírkodást,mert az jó hogy hobbiból tanulsz, hogy minden ott a hatsod alatt,de magadert annyira se vagy képes tenni, hogy önállósodj.Hogy fog felnezni rád a gyereked?Ő az anyám,aki hobbizik oszt csók,apám meg eltartja mert megszokták ezt a helyzetet.Ezen nem gondolkodtál? Hogy milyen példát adsz neki? Csak azon, hogy ha apa heti 2* később ér haza akkor mi lesz?

És igen.Rengeteg ember van aki úgy nevel gyereket, hogy néha későn ér haza, aztán a gyerekei csak simán örülnek neki és ha épp csak furdesidőre akkor apával az az aznapi kaland.Ahogy nyilván a te párod sem minden éjjel 2 körül érkezik haza.Mit vársz tőle? Érjen haza minden nap délben,1,2,3 órakor? Ilyeneket nem írtál,mert valahol mégis az van benned hogy pénz van az terem,apa meg legyen otthon mindig.

2022. máj. 25. 01:35
 32/39 anonim ***** válasza:
92%
Tegyük fel szülsz neki. Az még nem jutott az eszedbe, hogy mi van, ha úgy dönt, hogy ez mégse kell neki, vagy te döntesz úgy, hogy nem csinálod? Ott leszel havi 37 ezer forinttal munkahely, és tapasztalat nélkül. Nagyon sok nő megszivta már ezt a helyzetet. Hogy lépne, mert elviselhetetlen, de nincs hová, nincs miből.
2022. máj. 25. 03:08
 33/39 anonim ***** válasza:
68%
Kb.minden nő "egyedül"neveli a gyereket,mivel valakinek dolgozni is kell,hogy pénz legyen.A férjem elmegy reggel 5 kor,haza jön este 6 ra.Nem szenvedélye,ez a beosztás.😅Ha nektek nem hiányzik az a pénz,akkor majd szépen leáll ha lesz gyerek.Az akadályt elég akkor átugrani,ha előtted lesz!
2022. máj. 25. 05:41
 34/39 anonim ***** válasza:
88%
"vagyon"🤣🤣🤣Akkor a párod lop csal hazudik,mert magyarországon csak annak van vagyona.
2022. máj. 25. 05:43
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom a válaszaidbol hogy kicsit álomvilágba élsz!Szerintem te nőlj fel,és aztán johet a gyerek.Meg talán kêne dolgozni is előtte.Akkor lehet a párod is megülne a seggén.
2022. máj. 25. 05:46
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

bocsi de az pårod vagyona ,nem tiėd te mėg egy napot nem dolgoztål munkahelyen ,bocsi de ha pårod nem tartana el akkor biztos nem gondolnåd ugy hogy 1-2ėvig nem megyek el dolgozni mert tul fåradt vagyok mert az egyetem tanulås diploma stb elfårasztott.

nőj fell keres munkåt ės ha dolgoztål 1-2évet utána beszėlhetsz gyerekvålalásrol ės dolgoz kevesebbet dolgokrol párodal .

2022. máj. 25. 06:24
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Nullára ne szülj senkinek. Minden nő magának szül, hiába van tökéletesen kapcsolatban (bár a tiétek inkább ilyen sugardaddy-szerű 🤣), bármi történhet, így tudnod kell eltartani magadtól. Két és fél éves a lányom, van még mindig tartalék pénzem, oviba majd csak három és fél évesen megy, ezidő alatt is elkezdek majd dolgozni, hogy ne csak a férjem pénzén éljünk, nem vagyok hajlandó tovább eltartatni magamat. (Neki nem lenne vele gondja, de nekem nem fér bele 🤷🏼‍♀️)
2022. máj. 25. 07:14
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül gyereket nevelni szívás.

Nekem 2 van előző házasságból, és van egy közös a párommal.

Na most ő kamionsofőrként dolgozik, amit szerintem nem kell külön ecsetelnem. Örülök ha hétvégére hazaesik.

Hát ku.a nehéz egyedül 3 gyerekkel, segítség és rokonok nélkül..

Szerintem megváltozni nem fog, párom sem váltott munkahelyet, sőt, most sokkal többször van, hogy kint hétvégézik külföldön... 😪

2022. máj. 25. 09:13
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, neked még nem való a gyerek. Ha az egyetem lefárasztott, és ki akarod pihenni, hogy le fog fárasztani egy gyerek, és nem csak 5 évig!

Amennyiben mégis lesz, teljesen természetes, hogy neked kell foglakoznod vele és a háztartással is, hiszen te otthon vagy, nincs állásod, míg a párod egész nap dolgozik. Ugye nem úgy képzelted, hogy fele-fele arányban kell kivennie a részét a gyermeknevelésből, a munkája mellett?

Más az, ha mindkét fél dolgozik, akkor jogos az elvárás, hogy az apa is ugyanúgy helytálljon az otthoni teendők terén is.

Egyelőre eltartott vagy. Ha háztartást vezetsz és gyereket nevelsz, már nem leszel az, mert bizony az is munka, nem is akármilyen.

2022. máj. 29. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!